Семейство мечки си устроиха джамбуре в басейн в Ню Джърси(Видео)

В Ню Джърси камерите успяха да запечатат вечерно джамбуре с участието на семейство мечки. Горещото време накарало животните да се явят без предупреждение в имението с двор и басейн като на собственика му се наложило вежливо да отстъпи територията си на неканените гости, съобщава lifenews.ru. Именно притежателят на имението успял и да снима мечешката забава.

Най-вероятно хищниците са търсели вода и веднага след като забелязали басейна мечката и петте й малки рожби най-безцеремонно незабавно се настанили в него. Малките мечета започнали да подскачат, да хвърлят пръски от вода и да си играят с предметите, които намерили във водата.

Едно от тях даже се пуснало по пързалка, намираща се близо до басейна, а майка им пък се опитала да се качи върху дюшек, но за жалост той не издържал тежкото животно. Тогава ядосаната мечка го извадила от басейна и го задърпала.

Скоро тя изгонила децата си от водата като явно майчинското чувство й подсказало, че малките са си играли достатъчно в прохладната вода. След половин час животните избягали, а собственикът огледал щетите в басейна и двора си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят