Мариана Коцева оглави Евростат

Отчуждават се части от имоти за модернизация на участък от пътя Калотина – Софийски околовръстен път

Националният център за рехабилитация на слепи е признат за национална представителна организация на хора с увреждания

Родител преби седмокласник, съдът го глоби със 100 лева 36–годишният Саид Селимов мъстил за дъщеря си с юмруци

Постер на порнозвезда увеличи реколтата от зелки на индийски фермер

Предложиха проф. Николай Червенков за удостояване с орден „Св. Св. Кирил и Методий“

Вековните букови гори в „Централен Балкан“ стават част от обект на ЮНЕСКО

Правителството одобри генерал-майор Данчо Дяков за шеф НСО

Министър Ангелкова опроверга „Зелените“: Никога не съм искала спиране на Booking и Airbnb

Подпалиха колата на адвокат в Монтана

Намериха 70 кг тютюн без бандерол в нелегален търговец

Гранати от Втората световна откриха в монтанско село

Румен Радев разговаря с външния министър на Кралство Саудитска Арабия

Fibank награди Сани Жекова

Вижте какво реши Министерският съвет на 21 февруари 2018

Ромка роди десето бебе след секс с учител, иска 2000 лв., за да го даде на осиновители

Десетото си дете, здраво момченце – 2,7 кг и 51 см, роди в АГ отделението на общинската болница в Дупница 35-годишната Зоя Евтимова. От родените преди това 9 е дала 5 за осиновяване. Първото й дете е момиче на 15 години, което е настанено в Дома за деца, лишени от родителска грижа „Олга Стоянова” в Дупница. Три от децата й живеят при нея в кв. „Гиздова махала”, съобщава struma.bg.

Ето какво разказа майката-рекордьор няколко часа след раждането: „Родих десетото си дете – здраво и красиво момченце, но ще го дам за осиновяване. Нямам пари да се грижа и за него. Ако някое бездетно семейство ми даде 2000 лв., веднага им подписвам документите. Няма да се колебая. Трябват ми пари да изхранвам трите ми деца, които живеят при мен.

Три месеца бивш учител ми плащаше по 30-40 лв. за секс. Той е семеен и като разбра, че съм бременна, ме изостави. Поисках му 200 лв. да направя аборт, но той не ми даде. Каза ми сама да се оправям и аз родих бебето. Деветото дете родих в София, и него оставих за осиновяване. Сега д-р Димка Зантина ми обеща след 40 дена да ми сложи спирала, за да спра да раждам. Жал ми е, че оставям децата, но нямам избор”.

Съпругът на Зоя Евтимова е втора година в затвора в Бобов дол, където излежава присъда за блудство със сестра й. 35-годишната ромка Зоя и още десетина травестити и проститутки обитават църковния двор в Дупница от години. Никой не е в състояние да ги изгони – нито полиция, нито отец Георги Паликарски. Преди години той наби един от травеститите, за да го прогони от храма. В църковния двор вечерно време се правят оргии. От полицията твърдят, че не могат да ги изгонят, тъй като не са извършили престъпление.

За да ги принуди да напуснат двора на църквата, архиерейският наместник Георги Паликарски преди време махна всички пейки, които бяха обсебени от проститутки и клошари, но това не ги спря. Те седяха и лежаха в градинката пред храма и той се принуди отново да върне пейките на местата им.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете