4 мача - 17 гола за ЦСКА

Четири мача - 17 гола. Това е равносметката на ЦСКА в новия живот като аматьорски клуб. Най-голямата победа дойде в третия кръг на „В” група в дербито на върха срещу „Чепинец” - 7:0. Съперниците излязоха на „Българска армия” с по два успеха в досегашните мачове.

Но на терена се видя, че разликата в класите е огромна. В 7-ата и 9-ата минута Костадин Хазуров (на снимката) увеличи личната си сметка за сезона до четири попадения. Голеадата продължи с виртуозно изпълнение на Йордан Йорданов. Също прекрасно от пряк свободен удар отбеляза капитанът Борис Галчев.

Следващите два гола бяха на 17-годишния „червен“ юноша Павел Головодов, който смени рано контузилия се Александър Александров. Последния гол добави Самир Аяс, също рожба на клуба.

Само във „В” група ЦСКА все още не е допуснал гол, а е вкарал 12. Четвъртият официален мач бе за Купата на България срещу „София 2010”, когато с резервите „червените” спечелиха с 4:1.

3707 запалянковци (официално обявена бройка от броячите на входовете, на трибуните изглеждаха повече) дойдоха на „Армията” и бяха посрещнати от диктора с декларацията призив да няма скандирания на политическа тематика.

Феновете демонстрираха, че наистина са като едно с клуба и се вслушаха. 90 минути се пееше единствено за ЦСКА. А на терена играчите на Христо Янев се забавляваха в най-лесния си двубой. Беше очаквано - треньорът на „Чепинец” Георги Владимиров каза преди срещата, че отборът му е пълен с магазинери, повечето от които са фенове на ЦСКА. Вероятно за първи и единствен път те получиха шанс да играят на „Българска армия” срещу любимия тим.

Същевременно другият традиционно елитен тим, който бе пратен в трета дивизия - „Локомотив“ (Сф), приключва участието си във „В“ група. Отборът не се яви за втори мач - срещу „Миньор“, и БФС ще го извади от дивизията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ