"Назарет" долита с 500 кг свръхбагаж в Русе

Рок легендата "Назарет" ще долети с 500 кг свръхбагаж за концерта си в "Булстрад Арена" в Русе, съобщи мениджърът на многофункционалната зала Иван Драдийски. Шотландската банда ще свири за първи път в България на "Грийн рок фест", който ще разтърси крайдунавския град на 13 септември т.г.

Рокдинозаврите ще кацнат предния ден на летище Букурещ и веднага след шоуто ще отлетят пак от румънската столица. Те са приели поканата за гастрола, след като са покрити всичките им изисквания. За озвучаването и светлинните ефекти те водят свой технически екип. Част от условията им са за кетъринг, който включва вино и бира.

"Назарет" се съгласи да участва във фестивала, защото хареса презентацията на Русе и "Булстрад Арена", обясни Иван Драндийски. Преди тях от 17 ч. на сцената ще се качат русенските рок групи Explicit, Gunpowder и Анекдот, Blood Sugar от Силистра и Phenomenon - Букурещ.

"Фестът е безплатен жест към русенци", уточни кметът на крайдунавския град Пламен Стоилов. За него Русе има всички шансове да се превърне в рок столицата на региона, която да се посещава всяка година от известни групи и изпълнители. В "малката Виена" вече пяха вокалистът на "Юрая Хиип" Джон Лоутън и американският хардрок певец Джо Ли Търнър.

Предвидените 5100 билета с логото на "Назарет" имат уникален баркод и не могат да се фалшифицират. Организаторите ще ги раздават на два пункта, като всеки може да получи по 2 броя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица