ЛИДЛ откри четвърти магазин във Варна

В разгара на лятото Лидл България откри четвъртия си магазин в град Варна - на ул. „Мир“ 45. „Разрастването на веригата в Морската столица е съвсем очаквано, предвид големия интерес към магазините ни и мащаба на града. Още една локация на Лидл ще осигури по-голямо удобство за жителите на близките квартали и ще даде възможност за бързо и лесно пазаруване” – споделят от веригата.
Атрактивни промоции на избрани продукти ще зарадват посетителите на новооткрития магазин до 30 август. Клиентите ще могат да закупят на много по-ниски цени разнообразни продукти - както хранителни, така и домакински уреди, строителни инструменти и други, които са включени само в промоционалната брошура за новооткрития магазин. В този период, разбира се, ще са актуални и националните промоции на веригата.

„За близо петте години от влизането на Лидл в България открихме 78 филиала в 41 града, като всеки нов обект разкрива между 15 и 25 нови работни места. До края на годината ни предстои откриването на още един магазин, както и следваща много сериозна стъпка на компанията в страната – първа копка на втора логистична база на Лидл до гр. Ямбол, в област Тунджа. Амбициите ни за развитие на българския пазар са дългосрочни и в съчетание с това да продължим да предлагаме качествени стоки на достъпни цени, винаги в полза на клиента. Отчитаме изминалите пет години на българския пазар като изключително успешни и продължаваме със същия устрем напред” - допълват от Лидл България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес