Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Монтана е най-добрата перспектива за региона

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Монтана е инж. Дилян Димитров. Той е един от най-успешните ни кметове в страната. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в област Монтана.

„В настоящия момент инж. Димитров е втори мандат кмет на община Георги Дамяново. Самият факт, че той се е доказал като добър ръководител показва, че неговата кандидатура е по-добрата перспектива за Монтана и региона“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че номинираните за кметове на общини в област Монтана са хора, които са се доказали като добри управници и професионалисти, имат богат професионален опит. „За всички нас е от голямо значение Монтана да се развива успешно и да добие стандарта на другите региони в страната. Убеден съм, че това е желанието на всички избиратели от област Монтана“, обясни още Цветан Цветанов.

В Берковица ГЕРБ издига Димитранка Каменова; в Бойчиновци – Светлин Сретениев; в Брусарци – Наташа Михайлова; във Вълчедръм - Румен Първин; във Вършец – инж. Иван Лазарова;в Георги Дамяново – Цветелина Александрова;в Лом – Пенка Пенкова; в Медковец - Илиян Първанов; в Чипровци - Пламен Петков; в Якимово – д-р Георги Георгиев;

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони