Откриха части от труп на мъж в село Ракитница

Овчар откри части от труп на 46-годишен жител на видинското село Ракитница. Сигналът за ужасяващата находка е подаден в полицията към 17,30 ч във вторник.
Човешките останки са намерени в двора на самотноживеещия Е.Л. Мъжът най-вероятно е издъхнал преди месеци, но никой не съобщил за изчезването му. Трупните части били разхвърляни из обраслата с над 1,5 метра бурени градина. С времето животни ръфали и разкъсали тялото до неузнаваемост.

До зловещото откритие се стигнало, след като овчарят от селото забелязал, че кучето му носи огромно парче кокал. Когато се загледал, мъжът с ужас видял, че това е човешки крак.

Е.Л. изчезнал още от есента на миналата година, но съселяните му решили, че е отишъл в социален дом, тъй като имал тежко психиатрично заболяване. Починалият не е търсен и от свои близки, тъй като никой от роднините му не се интересувал от него.

От полицията във Видин съобщиха, че към момента не са констатирани данни за насилствена смърт. Останките са транспортирани за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони