Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Мъж загуби 30% от слуха си след къпане в река Дунав

Млад мъж загуби 30% от слуха си след къпане в река Дунав. След последното си влизане в речните води е той е получил множество инфекции. „Излязох от водата и изведнъж нищо не чувах. Уплаших се. Отидох в Бърза помощ. Лекарите ми обясниха, че някакъв бацил ми е засегнал тъпанчето. Изрязаха ми някакви израстъци от ушите. Загубих 30% от слуха си“, каза пред TV 7 Миглен Кирилов.След случая със замърсяването на водата в морския ни курорт Лозенец се оказва, че подобен казус има и във Видин. И други хора от дунавския град се оплакват от бактериални инфекции, след като плували в реката.

Според тях в нея се изливат фекални води. Местните власти обаче бездействат с оправданието, че плуването и плажът по бреговете на реката са забранени.

„Миналата седмица имаше полицаи, които не ни пускаха да се къпем, тъй като са изпуснали нови боклуци”, сподели един от плажуващите.

На метри от екологичната бомба тренират надеждите ни по кану-каяк. Освен лошите условия, които им предоставя гребната база, талантливите гребци, които ежегодно носят стотици медали и отличия, са принудени да търпят ужасната миризма.

От общината отричат да са запознати с проблема и прехвърлят към областната управа, която отговаря за плажната ивица във Видин. Оттам също отказват да поемат отговорност.

Има издадена заповед за къпане в реката, която обаче масово не се спазва. Ежедневно градският плаж е пълен с хора. От РИОСВ – Видин нито отричат, нито потвърждават, че във водата има бактерии. Постоянен контрол липсва./

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете