Син преби зверски майка си

48-годишен мъж от Сухиндол е задържан след като е пребил зверски родната си майка. Драмата се разиграла миналия петък. Дни наред извършителят на престъплението държал ранената жена в дома си.

Едва във вторник вечерта, когато Юлка Якимова изпаднала в кома, злосторникът потърсил медицинска помощ. Жената била прегледана в болницата в павликени и незабавно транспортирана в областната болница във Велико Търново. Тогава в полицията било подадено съобщение от дежурен лекар в неврохирургично отделение, че има случай е свързан с насилие. Медикът информирал органите на реда, че е приета възрастна жена в тежко състояние.

Докторите констатирали, че 70-годишната пациентка е със субдурален хематом на главата, множество контузни рани по слепоочието и челюста. Жената е с опасност за живота и в сряда се наложило да бъде оперирана.

При разследването криминалистите установили, че Юлка Якимова станала жертва на собствения си син. Извършителят М.С. е арестуван и срещу него е образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони