P.I.F. ще се вихрят на фестa в Етрополе

Чудите се къде да прекарате предстоящия слънчев уикенд? Хайде на фест в Етрополе!

На по-малко от 100 км от столицата, за пета поредна година малкото китно градче предлага пълна програма забавления за млади и за всички, които се чувстват такива, и то напълно безплатно!

Младежкият фестивал "МОГА" започва ударно този петък с пейнтбол, куклен театър, еко семинар и разбира се концерт на поляната сред звездите и палатките. Ще забият Toy Letters, SU & Cereal Killers, SO CALLED CREW, Dumbfound, Цецко и тримата му с китари. 

Любимите P.I.F ще забият в събота вечер заедно с Митко Таралежков, Бъгз и Бат Невен, Bears and Hunters и GingerHead. А през деня любителите на колоезденето могат да се включат във велообиколката Етрополе-Малки Искър-Лопян-Етрополе. За запалените по спорта - на поляната ще има стрийтбол, волейбол и брейкденс. А за любопитните организаторите са подготвили семинар за лечебните растения в Етрополския балкан.

Турнир по белот, рисуване на голямо платно и куклен театър закриват феста в неделя.

Сред новостите на феста тази година е веган бар. По традиция пък на поляната ще се лее боб за всички, направен директно на огъня, докато туристи, гости и местни опъват палатките.

За да се включите във велообиколката, посетете фейсбук страницата тук

Повече информация за феста - намерете тук

      

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура