„Милан“ вкарва Балотели в казармата

Марио Балотели влиза в казармата, след като подписа за 1 година под наем в „Милан“. Клубът вкара в договора куп клаузи, които поставят играча на нечуван досега от него режим.

Марио няма право да ходи по нощни клубове след определен час, освен ако няма изрично разрешение от ръководството. Ще бъде тестван за наличие на алкохол и никотин в кръвта, като цигарите са напълно забранени (а досега той си пушеше открито). Балотели ще бъде следен изкъсо за прическите му, накитите, с които се снима на обществени места и публикациите му в социалната мрежа. Фиксирани са глоби за прояви, за които клубът прецени, че уронват престижа на „Милан“.

„Той ще живее като спортист по нашите правила, или се разделяме“, предупреди Синиша Михайлович, треньорът на отбора. И потвърди: Договорът е с три основни клаузи от страна на клуба: социална, здравна и за личния живот. Това ще контролира „Милан“ в следващите 12 месеца.

„Не казвам сбогом на „Ливърпул“! - закани се италианският нападател. - Имам договор с този клуб и ще се върна. Благодаря на „червените“ и Брендън Роджърс за всичко.“

Тифози скандираха името на Марио при първата му тренировка с отбора.

Същевременно Антонио Конте, селекционер на Италия, призна че Балотели е доста по-близо до „скуадра адзура“ сега в „Милан“. „Разбира се, че искам той да играе редовно и да е в своята среда“, каза Конте. Треньорът ще обяви в петък състава за европейската квалификация срещу България на 6 септември в Палермо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят