Сълзи и бурни аплодисменти на концерта в памет на Гого от "Тоника" в Летния театър (снимки и видео)

Със сълзи в очите и безброй емоции „Тоника Домини” разтърси сцената на Летния театър в Бургас в памет на непрежалимия Гого Найденов, съобщи Флагман. Съпругата му Ева Найденова не скри вълнението си и на няколко пъти се разплака.

Тя е част от новосформираната група заедно с дует „Шик” - Краси и Вили Гюлмезови. Тримата трогнаха до сълзи бургазлии със собствени версии на златните хитове на „Фамилия Тоника”, „Домино” и дует „Шик”, както и с нови песни.

Когато триото започна песента в памет на Гого „Вместо сбогом” по текст на Живко Колев, публиката стана на крака и дълго аплодира изпълнителите, а Ева не сдържа сълзите си и спря да пее, за да се съвземе.

Кулминацията на концерта бе, когато на сцената излезе един от най-близките приятели на Гого и запя заедно с групата. Монката, както всички го наричат, е първият човек, който е изпял емблематичната за морския град песен „Бургаски вечери”, заедно с Гого в група „Корали”. Така спектакълът приключи с много спомени и емоции, които със сигурност все още владеят публиката.

Репертоарът на "Тоника Домини" е изключителна компилация. Триото изпя дори песента "Мария", която композиторът Стефан Диомов е посветил на дъщеря си. Бащата на "Тоника" обаче не бе забелязан сред гостите на концерта. След като Ева бе единствената певица от "Фамилия Тоника", която не дойде за бенефиса на композитора /ВИЖ ТУК/, а заедно с колегите си от "Тоника Домини" изпрати в кошница с цветя с визитка на групата, сега Стефан Диомов върна жеста, като не се появи в Летния театър на Бургас. Той също дискретно поздрави колегите си с кошница с цветя.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица