Кметът на Пловдив Иван Тотев: Атакуват ме хора, които всеки ден ме поздравяват и се усмихват лицемерно

Общинските съветници от Патриотичния фронт в Пловдив пускат сигнал в Окръжна прокуратура срещу кмета Иван Тотев. "Искаме прокуратурата да провери данните, изнесени от агенция БЛИЦ, от която става ясно, че имущественото състояние на фамилия Тотеви не отговаря на приходите на семейството", заяви на извънреден брифинг бившият председател на ОбС-Пловдив и настоящ съветник от ПФ Илко Илиев.

"В тази публикация няма нищо ново и по-различно от това, което по различни поводи изнасяха Яне Янев и Николай Бареков. Аз самият като физическо лице съм проверяван нееднократно. Правена е и данъчна проверка на всички фирми, свързани с мои роднини за последните 6 години, като нарушения не са установени. Резултатите от проверката излязоха още през април 2015 г., но противниците ми отново подхващат темата, защото идват избори. Атаката не е случайна, защото се предприема предизборно. Наясно съм как се правят подобни публикации, знам кои са техните автори и кой ги поръчва", коментира Тотев, без да уточни кого визира.

Кметът на Пловдив обаче призна, че е огорчен, защото знае, че атаките срещу него идват от хора, които всеки ден го поздравявят и му се усмихват лицемерно. "За последен път отговарям на нападки по мой адрес", допълни Тотев. Той категорично опроверга твърденията, че има хотел в гръцкия град Керамоти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини