Готови за училище с Лидл

На прага сме на новата учебна година и суматохата по подготовката на първия учебен ден обзема деца и родители с пълна сила. От обзавеждане и оборудване на детските стаи, през празничните и ежедневни облекла до набавянето на необходимите материали за училище – всичко това става част от цялостната подготовка.

За да улесни максимално родители и деца, Лидл пусна серия с ученически принадлежности, които можете да откриете във всички магазини на веригата.

На щандовете, посветени на учениците в Лидл, ще намерите специална селекция от висококачествени тетрадки на достъпна цена, произведени в България. Интересното при тях е използването на хибриден лак за кориците. Фигурите, които ги украсяват са релефни и „оживяват при допир”. Лаковото покритие играе роля и на подвързия. Форматите, от които можете да избирате са с офсетова хартия във формат А4 – 40 и 60 л и А5 - 40, 60 и 20 л. За малките художници пък ще откриете качествени скицници и блокове. За лесно подготвяне на уроците от друга страна се предлагат удобни помагала по геометрия, таблицата за умножение, азбуката на английски и немски език, а за по-големите ученици - периодична система на химичните елементи.

Едни от най-интересните предложения безспорно са ученическите раници с любими детски герои – Мини Маус и Пепеляшка за момичетата и Спайдърмен и Макуин Светкавицата – за момчетата. За по-голямо удобство раниците са оборудвани с колелца, за да не тежат на гърбовете на децата, а да могат лесно да бъдат придвижвани по земя.

„Всеки иска най-доброто за своето дете. Затова и при избора на продуктова гама за първия учебен ден сме заложили на качеството. Като един от водещите принципи на Лидл, всички продукти, предлагани в търговската мрежа на веригата преминават през специален подбор и клиентите ни могат да се доверят изцяло на селекцията ни за училище” – споделят от Лидл.

Асортиментът на Лидл за учениците е във всички магазини на веригата в цялата страна, от 27 август 2015 г. до изчерпване на количествата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование