Пет жени са били убити в близост до църква в Дагестан

12 души са задържани преди срещата Левски – Ботев (Пд)

Красимир Каракачанов: Амбицията ми е докато съм министър да въведем доброволната военна служба

Патриарх Неофит поиска и даде прошка в храма ”Света Неделя”

Делян Пеевски: Противниците ми са хората, ограбили България

Пропадане в снежна козирка убива Ния (обзор) Седнала да си сложи котки на краката върху снежна козирка, която се сринала

Турист почина на ски писта „Кулиното”

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в понеделник, 19 февруари 2018

Десет души са затрупани от лавина в Алпите

Италиански „Левски“ на старта

Българските Destiny’s Child изгряха в „Гласът на България“

НФСБ провежда шествие по повод 145 години от гибелта на Апостола на свободата

Протестиращи пред парламента: Не гласувайте тайно Конвенцията

Вижте поклонението пред паметника на Васил Левски в София

Сблъсъци между фенове на “Ботев” и полицията в София

6 септември е срокът за записване в ЧСОУ „Юрий Гагарин“ в СОК „Камчия“

Училището на бъдещето посреща новата учебна година с увлекателни езикови занимания, интересни извънкласни форми, много спорт и уникална база

На 6 септември приключва кампанията по прием на деца от І до XІІ клас за учебната 2015/2016 в Средното общообразователно училище „Юрий Гагарин“ в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“, до Варна. За удобство на родителите, администрацията на училището ще приема документи и през почивните дни.

През изминалата година ЧСОУ «Юрий Гагарин» се подреди в ТОП 3 на Варненските училища. Възпитаниците му показаха отлични резултати на Националното външно оценяване след ІV, VII клас и VIII клас. Децата спечелиха много награди и призове в национални и градски състезания, олимпиади и конкурси.

Постиженията на учениците са отлична оценка за работата на висококвалифицираните преподаватели, които прилагат образователните стандарти на световно ниво. Индивидуалният подход към всяко дете е водещ – съобразно неговите образователни необходимости и творчески заложби.

Именно за разкриването на творческия потенциал и знания на всяко дете, през новата учебна година екипът на „Юрий Гагарин“ е разработил нови, още по-интересни форми и занимания, свързани с практическото усвояването на руския и английския език, които ще мотивират децата да учат с удоволствие.

Обогатени са и извънкласните форми, които се провеждат в реална среда:

– Клубовете „Космонавтика“ и „Авиомоделизъм“ се провеждат в Авиокосмическия център с Планетариум и площадката за астрономически наблюдения, с тренировки в интерактивния модел на спускаемия апарат „СОЮЗ – ТМА”, а увлекатeлните занятия се водят от един от тримата българи, преминали пълния курс за подготовка на космонавти.

– Клуб „Журналистика“ – в пресцентъра, звукозаписното студио, учебното радио и тв студио, а така също и в Славянския културен център.

– Изкуствата – в специализираните кабинети, в музикалните, танцови, балетни и хореографски зали.

– Клуб „Млад природолюбител“ – в учебната лаборатория, оборудвана с микроскопи и компютри.

А от тази година се създават и клубове по Фотография и Риторика.

Базата, в която се намира училището, е без сравнение в Европа – модерната сграда е сред уникална, чиста природа, съчетаваща парк, море, гора и река. Кабинетите са оборудвани с интерактивни дъски, система „Шепот“, мултимедийни устройства, дидактични пособия и др. На разположение са лаборатории, лекционни и изложбени зали, библиотека и медиатека, басейн, физкултурен салон и спортни игрища. Условията за здраве и спорт са идеални.

Обучението е целодневно, като е осигурено трикратно хранене, транспорт, охрана и медицинско обслужване. Предлага се и настаняване пълен пансион.
ЧСОУ „Юрий Гагарин“ е лицензирано от българското Министерство на образованието и науката. Училището вече е пункт за полагане на матура (ЭГЕ) и по руските образователни стандарти.

За контакти и записване:

Галина Петрова, директор: 0892 241 159,

Дежурен телефон: 0895 546 569

e-mail:chsou_ygagarin@abv.bg

www.sok-kamchia.com

www.facebook.com/gagarin.kamchia

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.