Как се ядосват зодиите?

Овен

Като бебетата - цупят се лесно

Наричат ги “бебетата” на зодиака и това не е случайно. Точно като малките деца Овните се цупят за щяло и нещяло. Наумят ли си, че искат нещо, те очакват да го получат веднага. Когато не се случи, трябва да сте подготвени, че ще удрят с юмрук по масата, ще се мръщят и никакви аргументи не са в състояние да ги вразумят. Под властта на огъня, представителите на знака се палят лесно. Липсата на дисциплина, нарушаването на реда и неспазването на правилата ще стоварят гнева им върху вас. Добре, че поне им минава бързо.

Телец

Винаги и за всичко са прави

Да, не е лесно да предизвикате гнева на Телеца, но случи ли се, пазете се! Те са в състояние да разрушат всичко, което е пред очите им. В това число и вас. Телците са убедени в правотата си. Те никога не грешат и само ако се опитате да им обясните, че действат прибързано, ще видите какво значи “бърз юмрук”. Когато са ядосани, представителите на знака могат да стигнат и до насилие, било и само върху масата, шкафа или вратата. Не спорете разпалено с тях, за да не се налага след това да си купувате нови мебели.

Близнаци

Имат непоносимост към идиоти

Казвате, че завивате наляво, а поемате надясно. По-добре не го правете,
защото ще се изправите пред някой разгневен близнак. Колкото и да са търпеливи и да са свикнали с ролята си на посредници сред останалите зодии, Близнаците също си имат своя лимит на търпение. Това, което може да ги предизвика, е нелогичното (поне според тях) поведение. Когато са ядосани, те или ще засипят отсрещната страна с гневни думи и сарказъм, или ще отидат в другата крайност и ще накажат провинилия се с ледено мълчание. И в двата случая оръжието им е едно - думите.

Рак

Когато съм ядосан, плача

Гледате тези мили и гриживни същества и се чудите какво ли трябва да се случи, за да ви хванат в щипките си. Ами каквото и да се е случило, има голяма вероятност да е станало миналата седмица, дори преди месец или година. Раците не се ядосват лесно, но помнят дълго. Може да сте направили нещо, което да ги подразни, и те да не са го показалли. Само почакайте! Ще си получите наказанието, когато му дойде времето. Често когато е ядосан, ракът плаче, кара ви да се чувствате зле, че толкова много сте го засегнали, и бързо ви убеждава да започнете да се извинявате. Дори да занете, че сте прави.

Лъв

Не ми закачайте гривата

Ревът на лъва се чува отдалече и ако не избягате достатъчно бързо, съществото, което го е издало, ще ви застигне. Колкото по-шумни са Лъвовете, когато се ядосат, толкова по-добре се чувстват. Нали са царе, трябва да привклекат вниманието върху себе си. Най-много се грижат за репутацията си. Те са най-добрите във всичко, от всичко разбират и първото място винаги, ама винаги е запазено за тях. Опитате ли се да ги свалите оттам, те ви го връщат цял живот и после ще бъде невъзможно да оправите отношенията си.

Дева

Ще търпя и после става страшно

Те ще сдържат гнева си колкото се може по-дълго и това сдържане може да доведе дори до здравословни проблеми. После нещо на пръв поглед много банално и тривиално може да ги накара да избухнат. Точно затова често потърпевшите са невинни жертви, имали лошия късмет да са на неподходящото място в неподходящо време. Девите често се чувстват неразбрани от околните и могат или да започнат много да се обясняват за действията си, или да изберат да го карат по бързата процедура, да затръшнат вратата и да избухнат в сълзи. Театрално и демонстративно.

Везни

Гневът ми се пази в тайна

Дипломатични, мили и разбрани, не е лесно да разберете кога някоя Везна е ядосана. Те няма да се издадат и дълго ще пазят гнева си в тайна. Това обаче не означава, че той не се трупа вътре в тях. Когато чашата прелее, гневът на Везната не може да се сравни с този на никоя друга зодия. Можете да забележите как лицето им става червено и от ушите им да излиза пара, вече знаете, че се задава нещо страшно. Тихите води са най-дълбоки, но никой не трябва да е толкова неразумен да приправа до разгневен представител на знака.

Скорпион

Не вярвам в прошката

Те си мислят, че са над такива неща като гнева и през по-голямата част от времето наситина са. Когато обаче повече не могат да стоят над нещата, скорпионите гледат да стоят далече от този, който е предизвикал гнева им, защото знаят, че представляват истинска опасност за него. Разгневите ли Скорпион, той ще търси отмъщение, докато не го получи - за него няма понятие като “твърде висока цена”. Важно е провинилият се да си плати. Някои не вярват в Дядо Коледа, Спорпионите не вярват в прошката. А че са ви ядосани, ще го разберете по погледа в очите им.

Стрелец

Дразниш ме, тръгвам си

Мислите си, че някой Стрелец ви е ядосан, защото ви говори гневно, но това въобще не е така. Просто представителите на знака хич не си поплюват и често си служат с хапливи забележки. Това обаче не означва, че са ядосани, Стрелците просто си имат своето мнение и искат да го изразят. Когато ги разгневите, те могат да си тръгнат. Лесно ще ви обърнат гръб и ще продължат по пътя си. Едва тогава разбирате, че всичкият сарказъм до момента всъщност е бил израз на доброто им настроение. За да не ги принудите да си тръгнат, не закачайте свободата им.

Козирог

Ще направя сцена

Практични линости, които могат да маскират гнева си зад купища работа, Козирозите също се ядосват. Те не обичат да делят приятелите си и когато усетят, че някой може и да не ги поставя на първо място в списъка си, ще намерят начин да си върнат. Не кроят планове като Скорпионите. По-вероятно е да ги видите да крещят на някой учуден потърпевш, който си няма и идея какво и защо му се стоварва на главата. Сцените, които представителите на знака могат да предизвикат, оставят шокирани дори най-близките им, които си мислят, че ги познават добре.

Водолей

Няма да ти обръщам внимание

Настроени да търсят и виждат положителното в почти всяка ситуация, Водолеите не обичат да си губят времето с гневни изблици. Трябва много да се постараете, за да може да им кипне на представителите на този знак. Те не обичат да изпускат емоциите си извън контрол. Когато обаче това се случи, ще се разкрещят и след това демонстративно ще напуснат мястото на скандала, за да можете да осмислите това, което са ви казали. Следва период, през който ще ви игнорират, и ще се наложи много да се постарате, за да спечелите отново вниманието им.

Риби

Ще си се ядосвам насаме

Не е трудно да ядосате чувствителните Риби. Душите им са лесно раними и лесно могат да избухнат. Преди да се случи обаче, те ще направят всичко по силите им, за да се реши въпросът по мирен път. Ако и това не помогне, ще избухнат, а гневът им често е саморазрушителен. От личен опит Рибите знаят колко боли, когато си наранен, затова самите те рядко нараняват другите. Представителите на знака по-скоро ще се оттеглят някъде сами, за да могат на спокойствие да изстрадат гнева си. И когато им мине, ще се върнат отново при вас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл