Руснак плати 14 000 долара за девствеността на 20-годишна азербайджанка

Мераклия за женски ласки се съгласи да плати на 20-годишна азербайджанка 14 000 долара ако му се отдаде девствена, съобщи „Аргументи и факти”. Двамата се намерили в интернет и дори подписали договор за сделката, а Михаил Днистрян купил самолетен билет и го изпратил в Баку.

Когато обаче 20-годишната жена долетяла при него в град Березники нещата се променили. Двамата се отправили от летището в предварително наета от Днистрян квартира и след като влезли в нея, азерката поискала да види документ от банката ,който да доказва наличността на исканите от нея пари.

Вместо това, мераклията й показал документ, от който се вижда ,че тя му е длъжна с 5000 долара и започнал да си иска парите. Между двамата започнал скандал, който преминал и в ръкопашна схватка. Така се стигнало и до изнасилването, след което момичето просто нямало какво да продава повече.

След като прекарали нощта, Днистрян заплашил изнасилената, че е сътрудник на полицията и я заключил в квартирата си. Тя обаче свързала чаршафи и се спуснала от третия етаж, но при падането счупила тазобедрена кост. Откарана е в болница, а мераклията е задържан.

Оказало се, че това не е негов първи случай на изнасилване на момиче, продаващо девствеността си.- През 2011 година той извършил същото с друга жена, но тогава бил изпратен в психиатрична клиника и отървал затвора. Сега обаче едва ли ще му се размине

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.