Бомбата била последно мафиотско предупреждение за Мартин Антов

Взривът до елитния столичен комплекс "Макси" е бил типично мафиотско предупреждение към Мартин Антов, един от героите в спецоперацията "Килърите 2". Експлозията в колата е имала за задача да го откаже от навлизането му в чужди територии с кражби и пласмент на проститутки, твърди ПИК, позовавайки се на разследващи.

Бомбата избухна около 23 ч. в петък, а цяла нощ известната обител бе обладана от тревога.

Според публикацията след излизането му от ареста Антов се е опитал да набере скорост в ъндърграунда. Кариерата му в престъпния свят започнала да се развива с предлагане на елитни компаньонки на богати бизнесмени.

Според разследващи той е заемал важно място в йерархията на бандата. Над него стояли един от босовете на „Май Ейджънси“ – Николай Пиронков, следван от Мирослав Йончев. Жриците били предлагани от „Ем Ай агенция“ ЕООД, чиято официална дейност била организиране на модни ревюта. Това обаче бил само параван за предоставяне на ласки срещу заплащане. Сред клиентите е имало известни хора. Елитните красавици изкарвали по 600 лв. на час у нас и 50 евро за 20 минути секс в чужбина, сочат данните на разследващите.

Антов бил подозиран и в участие в кражби на луксозни автомобили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право