"Каталунците" са шампиони на "Каменица Фенкупа"

„Каталунците” потеглят с Христо Стоичков към „Камп Ноу”, за да стискат палци на Лео Меси и компания. Това е голямата награда за новия шампион в 13-ото издание на веригата „Каменица ФЕНКупа”. Страхотният финален кръг във Велико Търново завърши с дуел срещу „Локо младежи” (Пд). Пловдивчаните откриха, а в стил „Парк де Пренс” бъдещите шампиони изравниха - 1:1. При дузпите двата отбора вкараха по 3 изпълнения, след това пловдивчани изпуснаха и „Каталунците” нанесоха решителния удар.

Трети и четвърти останаха „Агро Х” (Шумен) и “Еталон 05” (Монтана). Вратар №1 е Исмет Хаджиев от шуменския тим, а играч №1 - Атанас Георгиев от вицешампионите. Георги Иванов от Монтана стана голмайстор на финалния кръг с 6 попадения.
„Каменица” ще осигури билети за мач на „Камп Ноу” на „Каталунците”, а аматьорите от село Кирчево заедно със Стоичков ще посетят и една тренировка на еврошампиона. От титлата във „ФЕНКупата” играчите заработиха за родното Кирчево сума от 9037 лева, която ще бъде предоставена за облагородяване на спортните обекти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ