Сутеньори взривили колата на “килър”

Сутеньори, в чийто бизнес с проститутки се намесил Мартин Антов, са взривили автомобила му. Това е основната версия в разследването, научи „Труд“. Антов е сочен за лидер на бандата за поръчкови убийства и грабежи “Килърите 2”. Колата му избухна в пламъци в нощта срещу събота в близост до столичния хотел “Макси”.

Според разследващи опожарената кола била знак към страховития бос и ММА боец да спре да се меси в чужда бизнес територия. Конкуренти били раздразнени, че от април м.г., откакто той е на свобода под парична гаранция, предприел важни стъпки да превземе търговията с елитни проститутки в София.

Антов бе окован с белезници през лятото на 2013 г. Тогава той бе обвинен, че заедно с Валентин Янев-Бореца били босове на бандата “Килърите 2”, отговорна за разстрелите на наркодилъра и сводник Кочо Михайлов, убит с 20 куршума в столичния кв. “Св. Троица” и за прочутия крадец от кв. “Люлин” Йордан Цонков-Джиджи. Бандата на Антов и Бореца бе подведена под отговорност и за убийството на Цветан Пантев, издъхнал от куршуми по време на грабеж край видинско село. На “Килърите 2” бяха приписани и пет грабежа и един палеж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право