Откриха офис на Мария Габриел в Сливен. Цветанов: Тя е мъжкото момиче от групата на ГЕРБ

Мария Габриел е мъжкото момиче от групата на ГЕРБ в Европейския парламент. Голяма отговорност и привилегия е, че тя открива Европейски информационен офис в Сливен. Това написа във фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод откриването на офис на евродепутата Мария Габриел в Сливен.

"Община Сливен може да има кмет, който да мисли за по-добрата перспектива и развитието на региона. Всички кметове – бъдещите на Котел и Сливен, и сегашният на Твърдица, ще се възползват от този информационен офис. Целим да запознаем възможно най-много жители на Сливенска област с ценностите и това, което предлага Европа.
Мария Габриел е човек, който дава всичко от себе си. Когато бяхме в опозиция в Сливен направихме кръгла маса в сферата на земеделието и Мария Габриел даде голям импулс на много хора в страната, които участваха. Сливен беше регионалният, но и националният център за основните дискусии по новия финансов програмен период в сферата на земеделието за периода 2014 -2020 година. Знаете положителната оценка на пчеларите в цялата страна за ангажимента на Мария пред Европейския парламент и това, което тя отстояваше", написа още Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини