Адска катастрофа в шуменско село, шофьорът отрича гонка

Млад мъж без книжка катастрофира в дърво в центъра на шуменското село Тимарево пред кметството към 10,15 часа в понеделник.

25-годишният Ангел Харизанов-Айджан бил зад волана на БМВ и при движение с несъобразена скорост на завой излязъл в ляво от пътя. Возилото се усукало край дърво, чул се адски трясък.

Първи негови приятели успели да го извадят от смачканата кола. На помощ се притекла и личната лекарка на селото. Айджан се отървал с охлузни рани и счупено ребро, настанен е в хирургично отделение на шуменската болница.

Според съселяни, младият мъж бил на работа в чужбина, но се върнал наскоро. Колата била купена от брат му Бирджан и дори още не била прехвърлена. Фамилията имала още едно возило.

Деца видяли, че сутринта в селото е имало надпревара между три коли по централната улица. Селяни са категорчни, че и Тимарево не е подминато от шофьорски гонки по централната улица. По непотвърдени данни преди да стане адския удар в дървото, БМВ-то било чукнато по гумата от друга черна кола, която после се покрила.

От полицията в Шумен казаха, че изясняват причината за възникналия пътен инцидент, но нямат данни за гонка между коли. Пострадалият шофьор е дал обяснения, че е бил сам на пътя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони