Стоичков пак се подигра с Ван Гаал

Христо Стоичков отново се подигра на Луис ван Гаал, който за 10 месеца загуби трети мач срещу „Суонси“ - 1:2. В социалните мрежи Камата публикува снимка как холандецът гледа часовника си. Отдолу Стоичков пише: „Не съм способен, скоро ще си тръгна.“ Враждата между двамата датира от общия им престой в „Барселона“ през 1997-а.

В марков стил Ван Гаал се скара на журналист и прекъсна пресконференцията след първата загуба за сезона. На въпрос дали ще купи нов играч до края на трансферния прозорец, холандецът избухна: „Явно се смятате за по-умен от мен.“ Стана и си тръгна.

Видимо е, че „Юнайтед“ има нужда от нов нападател. Във Висшата лига за 4 мача само Аднан Янузай и Хуан Мата са вкарали голове. В последния момент клубът е предложил 36 милиона паунда за Антъни Мартиан, който „изяде“ мястото на Димитър Бербатов в „Монако“ през миналия сезон. 19-годишното хлапе има 12 гола в 48 мача за тима от княжеството. „Монако“ официално е дал съгласие за трансфера.

Изненадваща опция за атаката на „Юнайтед“ може да се окаже и Емануел Адебайор, който е в „Тотнъм“, но не попада дори в групата за мачовете.

Бербо също не е загубил шанса си да се върне в английския футбол. След двумесечно затишие отново се появиха информации за интерес от дебютанта „Борнемут“. Клубът бил готов да даде по-ниска заплата на Бербатов, но срещу тлъсти бонуси за определени цели. Въпреки сравнително добрия си старт „Борнемут“ все още е сред фаворитите за изпадане.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят