Фикрет се самоубил с пистолета, с който гръмнал Шафие (обзор)

Трагично приключи драмата с издирването на

По неофициална информация той се е самоубил със законно притежаван пистолет пред брат си Исмет близо до дома му в омуртагското село Черкопци. Драмата се разиграла към 7 - 7,30ч. Малко преди това Фикрет повикал по-малкия си брат и му казал, че ще се самоубие. Според други източници искал да се предаде, но внезапно се обърнал с гръб към брат си и се прострелял в главата. Предполага се, че се е самоубил с пистолета, с който е била убита и жената.

Исмет звъннал на тел.112 за помощ, разказаха съселяни на братята. Според тях мъжът се е криел в района от дни. Виждали мъж да броди из царевичака около селото. Местните смятат, че той се въртял около родния дом още от вторник, когато пред дома й беше застреляна Шафие Рафидова (51г.).

Както "Труд" писа жената беше застигната от смъртта пред прага на дома си, стискайки ключовете за входната врата в ръка. Два от куршумите са били в главата, а останалите в белия дроб и близо до сърцето.

. Според тях имало любовна драма между майстора и Шафие. Мъжът работил на сайванта на семейството й преди 2-3 год. Неотдавна се развел с жена си, която останала в Чернокапци. Според мълвата искал да заживее с другата жена, но тя го отрязала и това довело до трагедията.

В събота полицията в Търговище обяви Фикрет за издирване във връзка с тежко престъпление. Неофицално стана ясно, че колата, с която се придвиждал е намерена в отдалечено село от Ловец.

От полицията в Търговище не съобщават подробности за трагичния инцидент с мъжа. От Апелативна прокуратура заявиха, че няма да дават изявления, защото за тях диреният мъж е бил само заподозрян. Не е разпитван и не е привличан като обвиняем. От Окръжна съобщиха, че ще дадат информация по-късно през деня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право