Плът, жлъч и летящ Бийбър на MTV наградите - Кание Уест щял да се кандидатира за президент на САЩ

Тазгодишното връчване на наградите на MTV беше нещо средно между цирк, панаир и влакче на ужасите - в зависимост от това с какви очи го гледаш.

Първо, защото повечето жени сякаш бяха решили да се облекат (или може би съблекат) възможно най-дръзко. Някои, начело с водещата Майли Сайръс, успяха да надскочат дори собствената си летва в това отношение. И второ, защото в една нощ се случиха толкова събития, колкото не са ставали за всичките години, откакто съществуват наградите - тоест от 1984 г. насам.

След 5 г. отсъствие Джъстин Бийбър се завърна на сцената на MTV наградите. Той изпълни две нови песни (Where Are U Now и What Do You Mean?) със забележително светлинно шоу, 12 танцьори, добре подготвена хореография и за капак полетя над публиката.

Ники Минаж сдъвка бившата тв Хана Монтана и настоящ ужас за всички родители, като я нарече “кучката, на която много й знае устата, когато ме коментира пред журналистите - госпожица Майли Прекрасната”.

“Ехо, всички сме в този бизнес и отлично знаем как да манипулираме”, не се посвени да й отвърне нахаканата водеща. Минаж - с гигантско деколте и цепка, стигаща чак до сочния масив на седалищните й части, се качи на сцената, за да си получи наградата за най-добро хип-хоп видео. Певиците започнаха медийна “война”. В две отделни интервюта първо Ники Минаж се оплака, че “Анаконда” е била декласирана за “видео на годината” с думите: “Ако бях по-слаба, нямаше да е така.” А Майли Сайръс я разкритикува, че говори само за себе си, а е можела да обърне внимание върху правата на цветнокожите.

Наградата за видео на годината взе Тейлър Суифт с Bad Blood с участието на Кендрик Ламар. Красивата и стилна певица получи общо четири отличия, но беше номинирана в 10 категории.

А Кание Уест взе специалната награда MTV Michael Jackson Video Vanguard Award, която се връчва на изпълнители с голям цялостен принос за MTV културата. Но не това, че след дълги години пренебрежение беше удостоен с отличието, а речта, която дръпна от сцената, втрещи публиката. В последвалия поток на съзнанието съпругът на Ким Кардашиян избълва откровени критики за печалбарската същност на наградите на MTV, за това, че е направил “няколко дръпки”, преди да влезе за награждаването в “Майкрософт тийтър” в Лос Анджелис. Накрая заяви, че през 2020 г. ще се кандидатира за президент на САЩ.

В края на шоуто Майли Сайръс изненада всички, като изпълни новата си песен Dooo It. След като се поклони, тя съобщи, че от тази секунда нататък албумът, който всички чакаха - “Майли и нейните мъртви домашни любимци” (Miley Cyrus & Her Dead Petz), е качен на сайта й и може да бъде теглен безплатно. Това е петата й тава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица