Представяме се уникално на “Зелената седмица” в Берлин

Референдум срещу скъпотията в Швейцария

100 младежи започват работа в Ружинци по програма за заетост

Десислава Атанасова: Докладът на ДАНС ще бъде разсекретен скоро

Ангела Меркел: Стабилното германско правителство е от решаващо значение за ЕС

Хакери ужилили хазната с над 20 млн. лв. от горива Престъпна група от румънци и македонци манипулирала системите на Агенция “Митници”

За е-управление са изхарчени около 100 млн. евро По данни на Българската стопанска камара в периода 2002-2016 г. са дадени 2 млрд. лв. за информационни ресурси

Микробус падна от мост на източния изход на Велико Търново Возилото се е "приземило" от 5 м височина

Над 41 млн. лв. ще бъдат вложени в ремонт на знакови градски пространства в София

Д-р Нигяр Джафер: „Корупция” е прекалено всеобхватна тема за вот на недоверие

Лиляна Павлова: Отношенията на ЕС и Турция са изключително важни за България

Откриха обновената база на Комплексния онкологичен център в Стара Загора

Красимир Вълчев: Няма да се отменя учебната програма по история за 10-и клас

Йоханес Хан: Сърбия и Черна гора ще са следващите, които ще влязат в ЕС

Пробив в медицината – кръвен тест открива рак Експерименти с 1005 пациенти показали 70% успеваемост

Kaufland открива десети хипермаркет в град София

На 03 Септември 2015 г. Kaufland открива новия десети подред хипермаркет в град София на ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ № 20 в Студентски град, съобщават от фирмата.

Новият 54-ти поред хипермаркет Kaufland в България и десети за град София, разполага с просторна търговска площ от над 3 200 кв.м. На територията му са разположени 226 паркоместа, като две от тях са предвидени за майки с деца, а други седем за инвалиди.

С откриването на новия хипермаркет в града, Kaufland България създава над 200 нови работни места.

В него ще се продават над 20 000 артикула, от които над 12 000 български стоки от над 850 български доставчика, както и артикули на силната собствената марка на Kaufland K-Classic.

Kaufland е една от най-зелените компании в България, многократно награждавана за приноса си в опазването на околната среда. И този филиал на Kaufland е изграден по изключително съвременна технология – той ще се отоплява изцяло без използването на фосилни горива. Снабден е със специална система, посредством която отделената топлина от хладилните витрини ще се използва за отопление на хипермаркета. Така, наличната топлина се усвоява изцяло, без да е необходимо използване на други ресурси, а това намалява значително използването на допълнителна отоплителна енергия, редуцира използването на ток и намалява многократно освобождаването на вредни емисии в околната среда.

По повод откриването на новия хипермаркет в София Kaufland изгради детска площадка с площ от 170 кв. м. с комбинирани съоръжения за деца на различна възраст от 3 до 12 години. Площадката ще се стопанисва изцяло от фирмата.

Kaufland България организирана игра, която се провежда на територията на всички хипермаркети в град София. В нея всеки посетител има възможност да спечели голямата награда Ауди А3, 10 награди по 1 000 лв (под формата на ваучери за пазаруване) и още много други. Участието в играта не е обвързано с покупка.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.