Бойко Борисов пред Слави Трифонов: Ще предложа пак партийната субсидия да е 1 лев на глас Убеден съм, че има риск, но поемам ангажимент, заяви премиерът

Нова женска война във „Фермата“

Зарков: Алтернативата е само една – нови избори и хора, които да вдъхнат живот на българските демократични институции Когато народът абдикира от парламента, той няма смисъл да съществува

Тръмп непоклатимо подкрепя Рияд Няма да къса връзките, въпреки случая “Хашоги”

Ф-16 е най-добрият изтребител за България (обзор) Това ще засили стратегическото партньорство между САЩ и вашата страна, смята Н. Пр. Ерик Рубин

Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер обсъждат в Брюксел бъдещите отношения Великобритания -ЕС

Правителствена става детска мегаболница 300 000 деца на година се приемат за лечение в различни клиники у нас

Кога ДДС за услуга става 0%

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 22 ноември 2018

Борбата за по-чист въздух поражда и социален риск ТЕЦ “ЕЙ И ЕС Гълъбово” осигурява работа за около 2000 миньори

Кметът на София Йорданка Фандъкова получи националната награда „Яков Крайков“ за принос към българската духовност

Елена Йончева: Майките обявиха край на протестите, но излизат бащите и синовете, защото България не може да живее по този начин

Слагат таван на заемите според размера на дохода Може да затегнат правилата за обезпечение

Столична община разширява системата за разделно събиране на отпадъците

Фалшиви сайтове обират клиенти Парите на потребителите отиват в сметки в Китай

Сиела Норма АД спечели Европейски бизнес награди 2015/2016

Сиела Норма АД беше обявена за Национален шампион на България в Европейските бизнес награди – най-престижния бизнес конкурс, осъществяван с подкрепата на бизнес лидери, учени, медии и политически представители от цяла Европа и спонсорирани от RSM, съобщиха от компанията.

Сред журито, избрало победителите, са Кристин Лагард, изпълнителен директор на МВФ, българският президент Петър Стоянов (1997-2002), румънският президент Емил Константинеску (1996-2000), бившият премиер на Испания Хосе Аснар, бившият белгийски министър-председател Ив Льотерм, бившият еврокомисар Карел де Гухт и бившият естонски премиер Арнолд Рюйтел.

Наградите се връчват за девета поредна година и в тях вземат участие повече от 32 000 компании от 33 европейски страни. Днес 678 дружества от различни държави бяха обявени за Национални шампиони, минали през втората фаза на конкурса.

В конкурса 2014/2015 бяха представени всички пазари на страните-членки на ЕС, плюс тези на  Турция, Норвегия, Швейцария, Сърбия, Хърватия и Македония, чиито общи приходи надхвърлят 1,5 трилиона евро, реализираната им обща печалба е над 60 милиарда евро и осигуряват заетост на над 2,5 милиона души.

 Зад водещата българска марка „Сиела Норма” стоят най-голямото и утвърдено издателство за специализирана и художествена литература, най-голямата и бързо развиваща се верига книжарници в страната, най-популярната справочна и правна информационна система с бази данни в различни области и най-мащабната on-line книжарница за продажба на eлектронни книги.

Благодарение на 30-годишната традиция, новаторският дух и синергията, с която работи екипа от ИТ специалисти, юристи, икономисти, редактори и преводачи на компанията, предоставянето на достоверна и структурирана информация в България вече е реалност.  

 “Много сме горди да бъдем избрани да представляваме България като Национален шампион. Европейските бизнес награди са общопризнати като трибуна, представяща най-динамично развиващите се компании в Европа, и сега очакваме с нетърпение следващия кръг от процеса на оценяване, където можем да обясним по-подробно как постигаме бизнес успехи”, сподели г-н Веселин Тодоров, изпълнителен директор на „СИЕЛА НОРМА” АД.

Адриан Трип, Изпълнителен директор на Европейските бизнес награди: “Честито на                   Сиела Норма АД и на всички останали компании, избрани да представляват своите държави като Национални шампиони, те играят важна роля в създаването на една по-силна бизнес общност.”

СИЕЛА НОРМА АД, като носител на отличието Национален шампион за България продължава към следващият кръг на  Европейските бизнес награди, където ще бъде избран „Национален шампион на публиката”. Надпреварата изисква Националните шампиони да подготвят видео презентации, разказвайки своята история и споделяйки своите бизнес успехи. Журито ще награди най-добрите видеопрезентации с отличието Ruban d’Honneur. Компаниите отличени с Ruban d’Honneur ще бъдат част от големия финал през 2016 г.

Видеоклиповете на Националните шампиони на ще бъдат публично представени на уебсайта на Европейските бизнес награди www.businessawardseurope.com, където след открито гласуване ще се определи „Национален шампион на публиката“. През изминалата година са подадени над 170 000 гласа, като компании от цяла Европа бяха публично подкрепени от техни клиенти, служители и колеги, както и от широката общественост.

Основен спонсор и организатор на Европейските бизнес награди от създаването им е RSM, седмата по големина верига одиторски, данъчни и консултантски компании в света с голямо присъствие в цяла Европа.

За повече информация относно победителите, Европейските бизнес награди RSM можете да намерите на www.businessawardseurope.com или на www.rsmi.com.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.