82% от богатството в света отива при 1% от населението

Майка с бебе в ръце пропадна в улична шахта в столичен квартал

Агресия в дом за деца с увреждания в Габрово

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 23 януари 2018

Правят сергиите в Слънчев бряг еднакви

15-километрова опашка на ГКПП „Капитан Андреево“

Броят яхтите на българи в Гърция Удрят схемите за укриване на налози при транзит

Списък с 55 защитени специалности въвежда МОН

Религии против Истанбулската конвенция Светият синод обяви, че договорът поражда тревога за бъдещето на европейската християнска цивилизация

Белгия намали равнището на терористична заплаха в страната

Федерика Могерини заяви, че е извънредно притеснена от турската офанзива в Сирия

Огнеборци потушиха пожар в цех за металообработка в Килифарево

Бомбаджия на банкомати скочи в ледените води на Струма (обзор) Джонката и Свещичката арестувани след 75 дни търсене под дърво и камък

Разкриха пет високотехнологични наркооранжерии в Добричко

Грипна епидемия и в Благоевград Висока заболеваемост в още 6 области

Сиела Норма АД спечели Европейски бизнес награди 2015/2016

Сиела Норма АД беше обявена за Национален шампион на България в Европейските бизнес награди – най-престижния бизнес конкурс, осъществяван с подкрепата на бизнес лидери, учени, медии и политически представители от цяла Европа и спонсорирани от RSM, съобщиха от компанията.

Сред журито, избрало победителите, са Кристин Лагард, изпълнителен директор на МВФ, българският президент Петър Стоянов (1997-2002), румънският президент Емил Константинеску (1996-2000), бившият премиер на Испания Хосе Аснар, бившият белгийски министър-председател Ив Льотерм, бившият еврокомисар Карел де Гухт и бившият естонски премиер Арнолд Рюйтел.

Наградите се връчват за девета поредна година и в тях вземат участие повече от 32 000 компании от 33 европейски страни. Днес 678 дружества от различни държави бяха обявени за Национални шампиони, минали през втората фаза на конкурса.

В конкурса 2014/2015 бяха представени всички пазари на страните-членки на ЕС, плюс тези на  Турция, Норвегия, Швейцария, Сърбия, Хърватия и Македония, чиито общи приходи надхвърлят 1,5 трилиона евро, реализираната им обща печалба е над 60 милиарда евро и осигуряват заетост на над 2,5 милиона души.

 Зад водещата българска марка „Сиела Норма” стоят най-голямото и утвърдено издателство за специализирана и художествена литература, най-голямата и бързо развиваща се верига книжарници в страната, най-популярната справочна и правна информационна система с бази данни в различни области и най-мащабната on-line книжарница за продажба на eлектронни книги.

Благодарение на 30-годишната традиция, новаторският дух и синергията, с която работи екипа от ИТ специалисти, юристи, икономисти, редактори и преводачи на компанията, предоставянето на достоверна и структурирана информация в България вече е реалност.  

 “Много сме горди да бъдем избрани да представляваме България като Национален шампион. Европейските бизнес награди са общопризнати като трибуна, представяща най-динамично развиващите се компании в Европа, и сега очакваме с нетърпение следващия кръг от процеса на оценяване, където можем да обясним по-подробно как постигаме бизнес успехи”, сподели г-н Веселин Тодоров, изпълнителен директор на „СИЕЛА НОРМА” АД.

Адриан Трип, Изпълнителен директор на Европейските бизнес награди: “Честито на                   Сиела Норма АД и на всички останали компании, избрани да представляват своите държави като Национални шампиони, те играят важна роля в създаването на една по-силна бизнес общност.”

СИЕЛА НОРМА АД, като носител на отличието Национален шампион за България продължава към следващият кръг на  Европейските бизнес награди, където ще бъде избран „Национален шампион на публиката”. Надпреварата изисква Националните шампиони да подготвят видео презентации, разказвайки своята история и споделяйки своите бизнес успехи. Журито ще награди най-добрите видеопрезентации с отличието Ruban d’Honneur. Компаниите отличени с Ruban d’Honneur ще бъдат част от големия финал през 2016 г.

Видеоклиповете на Националните шампиони на ще бъдат публично представени на уебсайта на Европейските бизнес награди www.businessawardseurope.com, където след открито гласуване ще се определи „Национален шампион на публиката“. През изминалата година са подадени над 170 000 гласа, като компании от цяла Европа бяха публично подкрепени от техни клиенти, служители и колеги, както и от широката общественост.

Основен спонсор и организатор на Европейските бизнес награди от създаването им е RSM, седмата по големина верига одиторски, данъчни и консултантски компании в света с голямо присъствие в цяла Европа.

За повече информация относно победителите, Европейските бизнес награди RSM можете да намерите на www.businessawardseurope.com или на www.rsmi.com.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.