Георги Вълев от „Килърите“: Властта и бизнесът убиха Петър Христов

Дете е със счупен крак в болница, след като е блъснато на пешеходна пътека във Варна

Премиерът Бойко Борисов обсъди темата за единния цифров пазар с министър-председателя на Люксембург Ксавие Бетел

Удължиха извънредното положение в Турция с още три месеца

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в петък, 19 януари 2018

Отвод на съдията по делото Мартин Петров – „УниКредит Булбанк” Бивша служителка на трезора обявена за национално издирване

Цветан Цветанов проведе серия от работни срещи в Лондон

Германия задмина САЩ като световен лидер Рекордно ниско доверие към Съединените щати, изпреварва ги и Китай

Екатерина Захариева: Договорът за добросъседство с Македония няма да остане само на хартия

Турция търси руска подкрепа за щурм в Сирия САЩ отричат за новата “сирийска армия”

500 милиона лева търсят общините за туризъм Най-скъпият проект в картата на ресорното министерство е на община Челопеч за Моторспорт парк на стойност 120 млн. евро

Влак блъсна изоставена каруца в Казанлък, спряно е жп движението между София и Бургас 

Румен Порожанов: България притежава значителен потенциал за производство на качествена продукция

Божидар Данев, председател на АОБР, пред “Труд”: Зелените блокират инвестиции и работни места Когато икономиката не се развива, няма работа и увеличение на доходите

Кремъл: Новият закон за суверенитета на Киев се равнява на подготовка за война

КАТ в Търново пуска нова серия баровски номера

Сектор „Пътна полиция“ във Велико Търново на 3 септември пуска нова серия баровски номера за автомобили. Регистрационните табели с предпочитана комбинация от цифри са на цени от 30 до 7000 лева.

„Стойността на номерата по избор се определят по Тарифа №4 за таксите, които се събират в системата на Министерството на вътрешните работи по Закона за държавните такси“, уточняват от КАТ в старата столица.

Заявления за специалните табели за право на използване на регистрационни номера по избор – група ВТ, 0002 до 1000, серия КВ, ще се приемат от четвъртък. Номерата са изложени в списък, с който гражданите могат да се запознаят на място и да направят своя избор.

За правото на ползване на регистрационен номер с комбинация от цифри aa-bb, ab-ab, ab-ba, като a и b са различни числа от 0 до 9, таксата е 30 лв. Регистрационна табела с комбинация от цифри, които не са еднакви, но са по желание на клиента, струва 50 лв.За правото на ползване на номер с четири еднакви цифри се плаща 1000 лв. Най-скъпо излиза табела с надпис по желание. Надписът може да е както с цифри, така и с букви.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.