Пиян катастрофира с крадени кола и 200 л нафта край Тополовград

Пиян 23-годишен шофьор от Тополовград катастрофира с крадена кола, в която имало и задигнати 200 литра нафта, съобщиха от полицията. След инцидента разбойникът бил тестван с дрегер и апаратът отчел 2 промила алкохол.

Веселин Недялков от с. Орлов дол се фраснал в канавка с отмъкнатия от него "Ситроен" по пътя между Тополовград и село Хлябово. Преди това младият мъж карал с бясна скорост и излетял вдясно от шосето.

"На Недялков е оказана медицинска помощ. Той е с охлузвания по дясното рамо. Цяло чудо е че не са се взривили пластмасови туби с дизел", коментираха от ОДМВР-Хасково. Според разследващите горивото е от различни строителни машини, собственост на харманлийска фирма. Вероятно Веселин е имал и съучастници и е откраднал леката кола, за да може да транспортира източената нафта, обясниха източници от полицията. 23-годишният младеж дълго време не попадал в полезрението на служителите на реда. По-възрастни от тях обаче припомниха, че Недялков има криминални регистрации за кражби отпреди да навърши пълнолетие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони