Георги Вълев от „Килърите“: Властта и бизнесът убиха Петър Христов

Дете е със счупен крак в болница, след като е блъснато на пешеходна пътека във Варна

Премиерът Бойко Борисов обсъди темата за единния цифров пазар с министър-председателя на Люксембург Ксавие Бетел

Удължиха извънредното положение в Турция с още три месеца

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в петък, 19 януари 2018

Отвод на съдията по делото Мартин Петров – „УниКредит Булбанк” Бивша служителка на трезора обявена за национално издирване

Цветан Цветанов проведе серия от работни срещи в Лондон

Германия задмина САЩ като световен лидер Рекордно ниско доверие към Съединените щати, изпреварва ги и Китай

Екатерина Захариева: Договорът за добросъседство с Македония няма да остане само на хартия

Турция търси руска подкрепа за щурм в Сирия САЩ отричат за новата “сирийска армия”

500 милиона лева търсят общините за туризъм Най-скъпият проект в картата на ресорното министерство е на община Челопеч за Моторспорт парк на стойност 120 млн. евро

Влак блъсна изоставена каруца в Казанлък, спряно е жп движението между София и Бургас 

Румен Порожанов: България притежава значителен потенциал за производство на качествена продукция

Божидар Данев, председател на АОБР, пред “Труд”: Зелените блокират инвестиции и работни места Когато икономиката не се развива, няма работа и увеличение на доходите

Кремъл: Новият закон за суверенитета на Киев се равнява на подготовка за война

Спортното министерство ще стопанисва част от плувен комплекс „Спартак“

Кабинетът предостави за управление на Министерството на младежта и спорта пет сгради и басейн за скокове във вода, които са част от столичния плувен комплекс „Спартак”.

По този начин се създават условия за развитието на плувните спортове, за занимание на деца и младежи с тях и за интегриране на лица със специални потребности. Разполагайки със съоръженията, ММС ще може да подпомага дейността на спортните организации и общините в област София.

Министерството получи също работна стая в административната сграда на бул. „Славянски” №30 в Шумен. Офис беше предоставен и на Регионалната дирекция по социално подпомагане в Кърджали.

Той се намира в сградата на ул. „Деспот Слав“ №1 в града. От публична в частна държавна собственост беше променен статутът на имот на ул. „Г. Бенковски” №6 във Враца. Имотът – терен от 355 кв. м и построена в него административна сграда, са с отпаднала необходимост за МВР и се предоставят в управление на областния управител.

С решение на кабинета община Плевен получи правото на собственост върху четири терена с обща площ 4397 кв. м. Те са необходими за благоустрояване на района около централния покрит пазар, зеленчуковия пазар и универсалния магазин „Мизия” в града.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.