Пише го във вестника, но какво се е случило в действителност

От баба с двойствен живот като международен крадец на бижута, през преследване на мистериозен мъж, до изчезнала в деня на сватбата си булка – вторият сезон на “Таблоид” добре е подбрал историите си.

Зад най-шокиращите заглавия в медийното пространство се крият вълнуващи и неразгадани тайни, забулени в мистерията на живота зад кулисите. Носителят на награда “Еми” и крал на таблоидната телевизия Джери Спрингър вдига тежките прашни завеси, за да покаже какво се крие зад тях в новия сезон на „Таблоид” от 6 септември от 21 ч. по ID Xtra.

Водещият предлага на зрителите пътешествие в неразкрития свят на странни, необикновени, смразяващи дъха истории, за да разбули всички поразителни подробности около тях.

Новите епизоди ще разкажат трагичната история на новоназначената адвокатка Мери Евънс, която рискува брака, кариерата и репутацията си, след като се влюбва в криминално проявения си клиент и отчаяно се опитва да го измъкне от затвора. Поредицата ще представи и шокиращия случай на колежанин, свързал се отново с бивш съученик заради наркотици, което води до брутално убийство и не по-малко ужасяващ опит за прикриването му...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали