Министър Вълчев: Намаляването на административната тежест е важна задача пред МОН

Може и министри да станат обвиняеми след проверките на болници

Тероризмът и кибератаките не познават граници, заяви Мария Габриел

Полша може да изгони руски дипломати в знак на солидарност с Великобритания по случая Скрипал

81 училища във Великотърновско работят по проект „Твоят час” Нетрадиционните форми са йога и хвърчаща класна стая

Четирима души пострадаха при сблъсък на два влака в Кентъки

Мъж, опитал да убие брат си, застава пред Темида

Жена е била убита в Перник, задържана е дъщеря й

Причината за катастрофата в Египет е несъобразена скорост (СНИМКИ)

Украйна поиска ЕС да наложи санкции на Герхард Шрьодер

20 българи са пострадали при катастрофа на туристически автобус в Египет

Стопанска постройка и фураж изгоряха след запалване на сухи треви

Синята зона раздува щата на общинско предприятие във Варна

Най-малко месец ще продължи забраната за ползване на водата в село Казанка

Мъж връхлетя с кола върху возилото на новия на бившата си

Позицията на Любо Ганев за шеф на волейболната федерация

Заместник председателят на българската федерация по волейбол Любо Ганев обяви официалната си кандидатура за шефското кресло, което в момента се заема от Данчо Лазаров. Ето какво написа в изявление до медиите легендата на родния волейбол:

До Председателя на УС на БФВ
Копие: До членовете на УС на БФВ

ЗАЯВЛЕНИЕ

От Любомир Ефтимов Ганев, Зам. Председател на БФВ, член на УС на БФВ

Уважаеми господа,

Във връзка с наближаването на датата за провеждане на Извънредно Общо Изборно събрание на БФВ бих искал да получа Вашето съгласие като дългогодишен член на УС на БФВ, да бъде одобрена моята кандидатура за Председател на УС на БФВ.

Като дългогодишен член на УС на БФВ съм запознат изцяло с целите, задачите и проблемите на БФВ. Бих искал, въз основа на моите познания, контакти и опит като Председател на УС на БФВ да спомогна за развитието на волейбола в България чрез модерни методи на управление, привличане на нови спонсори и всякакви други похвати за популяризиране на волейбола в България и подобрение на условията и материално-техническата база на клубовете.

Всички знаете, че публично заявих моята кандидатура за 2016 година пред Вас и медиите още преди близо 7-8 месеца, поради факта, че нашия уважаван Президент г-н Данчо Лазаров заяви на последното Общо Изборно събрание на БФВ през 2012 година, че това му е последен мандат. Аз нямах никаква идея да се кандидатирам преди Редовното Общо Изборно събрание на БФВ през 2016 година (до 6 месеца след Олимпиадата), но поради свикването на Извънредно Общо Изборно събрание на БФВ през месец Октомври 2015 година и готвените промени в Устава на БФВ специално в частта за избор на Председател и членове на УС, разбрах, че подготвеното Извънредно Общо Изборно събрание на БФВ има за цел не само да потвърди мандата на избраните през 2012 година Председател и членове на УС до провеждането на Редовното Общо Изборно събрание на БФВ през 2016 година, но също така и да увеличи мандата за управление за още 2 или повече години. Именно затова съм длъжен да подам сега моята кандидатура за Председател на УС на БФВ, която е предварително заявена пред Вас и българското общество още преди доста време.

Всички знаете какво съм постигнал в българския волейбол и как винаги съм се стремял да помагам за развитието му през последните около 10 години през които съм бил винаги член на УС на БФВ, помагал съм за намирането на спонсори и приятели на българския волейбол. Никога не съм влизал в конфликти с други членове на УС на БФВ, спазвал съм стриктно Устава на БФВ и съм помагал за популяризирането на волейбола.

Надявам се на Вашето положително одобрение на моята кандидатура за Председател на УС на БФВ, като с общи усилия направим още по-добър имиджа на българския волейбол.

С уважение:

Любомир Ганев
София 01.09.2015 г.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.