Ненчо Балабанов превзема Пловдив навръх 9 септември с "Рибарят и неговата душа

Един от най-популярните актьори на родна сцена Ненчо Балабанов пристига навръх Девети септември в града под тепетата, за да превземе сърцата на пловдивчани с мегапродукцията "Рибарят и неговата душа", в която изпълнява главната роля.

Заради прогнозите на синоптиците за лошо време и проливен дъжд първият български 3D концерт-спектакъл ще се играе на закрито в Палата 2 на Международния панаир от 20.30 часа. "Палата 2 на панаира ни позволява да покажем целия блясък и визуални ефекти на концерт-спектакъла. Сцената е в процес на строеж, поръчан е нов екран и вярваме, че ще бъдем на световно ниво - без никакъв компромис в качеството", твърдят от екипа на мегапродукцията, която включва омагьосваща музика, съвременна и провокативна сценография и триизмерна прожекция (3D mapping).

3D концерт-спектакълът "Рибарят и неговата душа" обединява в себе си цветна палитра от талантливи музиканти и изпълнители - Софийската филхармония, Ненчо Балабанов в главната роля, оперният певец Стефан Владимиров в ролята на отеца, Веси Бонева ще е русалката, Мариана Попова - вещицата, а Димо Алексиев - разказвачът Оскар Уайлд. В ролята на Душата пък ще е вокалистката на "Durty Purchase", която е пяла с Робин Гиб и Курт Хауенщайн от "Супермакс". Хореографията е поверена на Татяна Янева от Националния музикален театър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура