Димитър Пенев: Бербатов е към края на кариерата си. Защо не се върне в ЦСКА?

Димитър Бербатов е към края на своята кариера, но дай Боже още пет години да участва”, заяви Димитър Пенев пред Нова телевизия

„В последния месец всички слушахме, че търсеха Бербатов и в Германия, и в Италия. До колкото знам, неговото желание беше да остане в английското първенство. Все пак той не е собственик на "Манчестър Юнайтед", "Ливърпул" и все пак оказва влияние, че е на 34-години.

Имах разговор преди повече от седмица с него и негови роднини. Защо отново не дойде в ЦСКА, както навремето пристигна на 15-16 години? Същевременно и нашите фенове ще му простят. Знаете преди години за отношението към него, особено когато пропусна на „Герена“ едно 100-процентово положение и не остави много приятни впечатления“, коментира Пенев.

Той се изказа и за загубата на България от Норвегия преди броени дни: „Не е много приятно да се връщаме към мача с Норвегия. Очаквахме поне такава игра, че да има резултат за нас. Половин гол, но победа за нас. Не го видяхме. Има доста млади кадри от последните две-три години, дори повече играят извън България и лично аз очаквах, че идването в България, ще ги накара да покажат по-добри качества. За жалост не видяхме първо настройката и изпълнението за един много сериозен мач, какъвто е този срещу Норвегия“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт