Лидерът на БСП Михаил Миков: Не лъжете, хората не забравят

“Никога не лъжете хората и не обещавайте неизпълними неща! Защото хората помнят и не забравят лъжата!”, това лидерът на БСП Михаил Миков посъветва кандидатите за кметове на 18-те общини в Пловдивска област и шестте района в града на традиционния събор на левицата в местността Копривките в Родопите. “Политиката не се свежда само до тв репортажи, които отразяват лъскавата част от живота на хората. Всички ние сме длъжни да бъдем всеки ден при хората и техните проблеми. Да намерим сили и възможности да поставим тези проблеми и да намерим решения на това, което тормози българина всеки ден. Трябва да бъдем честни и да казваме цялата истина, вместо да обещаем нещо, което не можем да изпълним”, каза още Миков пред близо 6000 членове и симпатизанти на поляните около паметника на загиналите партизани от отряд “Антон Иванов”.

“Хвърлям се в битката за кмет на Пловдив, за да спра съсипването на града и да сложа край на отвратителното отношение на управляващите към хората в него!”, декларира градският лидер на БСП Георги Гергов. “Само БСП има Бузлуджа, Копривките, история и бъдеще. Къде може да отидат хората на ГЕРБ, на всички останали партии или разни ренегати и предатели? Къде може да отидат те? Имат ли Бузлуджа, имат ли Копривките? Имат ли нашата история? Нямат! Затова нямаме право да се оставим да ни мачкат! Писнало ми е да ни подценяват, мачкат и навират в ъгъла!”, заяви Гергов от трибуната.

Михаил Миков цитира проучване, според което над 50% от децата у нас, които на 15 септември ще са първокласници, са от семейства, които живеят в статистическите граници на бедността в България. Георги Гергов призова съпартийците си масово да гласуват на местните избори, за да “сложат на мястото им наглите, безсрамни и безочливи предатели и ренегати”. “То вече мода стана да преминават от партия в партия, от кон на кон, от муфта на муфта”, допълни Гергов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини