Най-хубавата докторка в спорта: Виктория Гамеева лекува Ивелин Попов в “Спартак”

Ева Карнейро бе най-популярната футболна лекарка в света. Хиляди мъжки погледи гледаха спринтовете на дамата в треньорския екип на “Челси”. Многократно по стадионите в Англия се чуваха сексистки подвиквания от трибуните, но брюнетката бе като сфинкс в работата си.

Дълго време красивата Ева беше със статут на най-хубавата докторка в спорта. До появата на Виктория Гамеева.

Ах, каква красота! Рускинята лекува футболистите на най-големия руски клуб “Спартак” (Москва), където от това лято играе и нашият национал Ивелин Попов. Ако Ева е красива, то Виктория е прелестна! “Доставя ми удоволствие да виждам блясъка в очите на футболистите, когато им меря пулса”, закачливо казва Гамеева, която е кардиолог по специалност. И добавя: “Момчетата в “Спартак” са общителни и весели, не са болни звездомани”, добавя Вики, но без да разкрива дали не е по-близка с някой от тях.

Гамеева минава за голям специалист в спортната медицина. Самата тя е спортистка. Едва ли ще познаете по какво? Карате! Причината е брат й, който от дете тренира бойното изкуство и запалва малката си сестричка. “Кандидат съм за майстор на спорта по карате, но в последните 4-5 години се концентрирах върху работата ми като лекарка - обяснява Виктория. - Заради тренировките ми по карате мога да правя много добри шпагати.”

Гамеева не обича да крие своите прелести. Профилите й в социалните мрежи са изпълнени със снимки от плажове. Ако ги видите без никакво описание, със сигурност ще кажете, че става дума за първокласен фотомодел. А не за каратистка, станала футболна докторка.

По последните информации “Челси” е направил оферта към Гамеева да влезе в щаба на Жозе Моуриньо. Естествено, връзката е руският олигарх Роман Абрамович, който не обича да чува отговора “Не!”. А Виктория е най-добрият начин на стадион “Стамфорд Бридж” да забравят за хубавата Ева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица