Стоичков: Жоел Киню е помияр, прокълнат до последния си ден

Много псувни са отнесли съдиите. Най-вече Жоел Киню. Той винаги ще остане в историята на световния футбол. Един помияр. За мен той е помияр. Защото се подигра с една нация, подигра се с един отбор, подигра се с един треньор, подигра се с всички фенове, които бяха на стадиона. Не може, когато 24 години не са играли финал Бразилия и Италия, и полуфинал да играят България - Италия, да го сложиш него да ръководи. При положение, че преди това на един петел му скъсаха главата на "Парк де Пренс". Този човек е прокълнат до последния си ден. Това каза Христо Стоичков в първия епизод на "Бездомното шоу на Башар Рахал" по БиТиВи.

"Той казва, че трябвало да вземе светкавични решения. Абе, тъпак, като си на 40 метра от ситуацията, най-близкият е страничният. Този, който е по-близо, вижда по-добре. Няма ситуация при играта с ръка, която да ме убеди, че няма дузпа. Имаше умишлено действие. Вторият наказателен удар, който този гамен не отсъди, беше в 90-ата минута. Тогава Антонио Бенариво прави най-грубото нарушение в мача срещу Данчо Лечков. И после този ми се обяснява след толкова време. Да си живее по камъните, където се е снимал, и да си търси охлюви", още се ядосва Стоичков.

В предаването водещият и Камата играха на игра с баскетболна топка. Целта беше тя да се вкара в кош, закрепен за каска върху главата на всеки. Стоичков спечели, което наложи Рахал да сложи шалче на ЦСКА. Преди старта пък легендата се закани да изгори такова на "Левски", ако види пред себе си в случай, че загуби.

"Любимата ми песен е "На говеждия стадион". Без да има агитка, без да има песни, без да има закачка, футболистите не могат да усетят атмосфертата. Спортната злоба е още в мен, видя се преди малко", сподели Камата, като разкри още, че първият му секс и първото му сбиване са били в Кършияка в Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт