Лято 2015-а е знаково за звездите

Лятото е сезонът на любовта, забавленията, горещите плажове, морето и още нещо... Всеки си има своето незабравимо лято, което е скътал дълбоко в сърцето си и го топли и през студените зимни месеци. Звездите на родния шоубизнес разкриват кое е тяхното най-горещо и незабравимо лято.

Певицата с уникален глас Нелина определя лятото на тази година като най-незабравимото за нея. В началото на сезона тя заедно със сина си Криско отишли на едноседмична екскурзия в Дубай. „За първи път бяхме в Дубай, защото на детето му беше голяма мечта да отидем на сафари. Имахме покана да отидем там от мои приятелки още преди няколко години, но едва сега я реализирахме“. Самата певица нямала огромно желание за сафари, но направила тази жертва заради сина си и не останала разочарована. „Там ни караха в едни огромни паркове с джип, като ние бяхме оградени с мрежа, а животните си бяха на свобода - имаше зебри, антилопи, лъвове и малки лъвчета. По едно време бяхме на косъм от това джипът ни да се обърне в пустинята, беше много емоционално, но на Криско много му хареса и постоянно ме караше да снимам с телефона му. Ходихме и в един техен лагер, където имаше гледачи на соколи, които правеха всякакви атракции със своите питомци. Страхотно беше“, споделя с въодушевление изпълнителката на „Силните печелят в любовта“. Тя останала омагьосана и от арабската вечер сред пустинята, изпълнена с много танци, ориенталска музика и трапеза. Тя споделя, че била много възхитена и от самия град, който са издигнали за 15 години от нищото, насред пустинята. Двамата със сина й не пропуснали да посетят и най-големите атракции там, като най-високата кула в света „Бурдж Халифа“ (828 метра - б.а.), най-големия мол - „Дубай мол“, и най-големия златен пазар в света. Звездата на „Пайнер“ обаче признава, че точно тези туристически места не я заинтригували чак толкова. Малкият Криско не останал очарован и от най-голямата ледена атракция в мола, която при плюс 40 градуса била истински оазис за повечето посетители. Тя признава, че се впечатлила от самата култура и отношението на хората помежду им. Мъжете там се държали много джентълменски и не си позволявали фриволно поведение спрямо жените, както на други места по света. Нелина издава, че за да стане лятото й незабравимо, допринесла и кратката екскурзия до Милано, която си позволили с Криско. Двамата разгледали центъра на столицата на модата, който е много красив, но не пропуснали и да си напазаруват от бутиците.

Победителката в „Мюзик Айдъл“ Невена Цонева също определя това лято за специално в живота й. Заедно с приятеля й - барабаниста на „Ку-ку бенд“ Венелин Венков, тя изкарала много романтична ваканция във Венеция. Пътуването до там било в чест на осемгодишнината от началото на връзката им с Венко. Датата 11 август е началото на тяхната обща биография и те не пропускат да я отбележат. „Имахме пълноценна почивка, обиколихме с кола няколко красиви места в Европа - освен във Венеция бяхме и в Австрия и Хърватска“, разкрива Невена. Тя направо се влюбила в Австрия, където в Алпите минали през най-високопроходимото място. „Истински се наслаждавахме на времето, а природата там е уникална, аз по принцип повече харесвам планините от морето“, споделя талантливата певица. За годишнината от връзката им с Венко тя дори се изкушила да хапне една крем пита на най-високата точка от прохода - на 2600 метра надморска височина. Това е прецедент за нея, защото по принцип си позволява захарни изделия само на рождения си ден - 17 август. Във Венеция най-хубав спомен й останал от това как двамата с Венко се возили на гондола из каналите на града. Единственият минус била отвратителната жега - 45 градуса, която на моменти им идвала в повече. От града на любовта двамата накупили и много подаръци, с които да зарадват близките си. След приказната почивка в момента Невена вече е в работен период и репетира усилено за участието си в конкурса „Нова вълна“ в Сочи, на който ще представи България. Събитието ще се проведе от 22 септември до 12 октомври и там тя ще изпълни песните „Повей, ветре“, I will always love you, както и една нова песен, написана специално за конкурса от Евгени Димитров-Маестрото. Сред най-близките й планове са и пускането на два нови клипа, единият неин, а другият - на група „Милениум“, които тя продуцира.

Лятото е любимият сезон и на бившата депутатка Юлияна Дончева, защото на 25 юни тя има двоен празник, тогава е рожденият й ден, както и сватбата й с президента на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки. Точно преди пет години тя каза заветното „да“ на спортиста и това е едно от най-незабравимите й лета. „През лятото на 2009-а ние се запознахме, а следващото лято вече бяхме женени. Не съм очаквала, че толкова бързо ще се развият нещата между нас“, признава красивата бизнесдама. При първата им среща Юлияна се впечатлила най-много от това, че Стъки се държал като истински кавалер. През това лято те за първи път отбелязаха тази сакрална за тях дата - 25 юни, заедно с новото попълнение в семейството - малкия Станислав. Тримата се забавлявали на Българското Черноморие, където на юг си имат любимо място. Стъки всеки ден поддържал форма на плажа, а Юлияна също намирала време за упражнения във фитнеса. Тя признава, че Стъки й е правил най-хубавите комплименти за фигурата й и затова се старае винаги да е във форма. Юлияна издаде, че освен на родното море, цялото семейство са отскочили и до гръцки курорт, където също си изкарали прекрасно. Тя призна, че когато е в компанията на двамата си любими мъже, навсякъде се чувства щастлива.

За актьора Деян Донков всичките лета са хубави и незабравими, но най-топли спомени са му останали от тези, когато е бил много малък и безгрижен. „Според мен сезоните нямат значение, важно е човек да гони щастието. Успях и тази година за малко да отида до къмпинг „Градина“, да покарам кайт сърф, защото усещането е уникално. Лятото ми беше изпълнено с много любов и позитивни емоции“, разкрива Деян. Той наскоро се чул по телефона с един човек, на когото преди няколко години помогнал да не се удави в много бурно море. „Понеже съм от Видин, мога да плувам и това ми даде възможност да се справя с тази ситуация“, споделя талантливият актьор, на когото му се е случвало да спаси и момиче в Дунава. Въпреки кратката ваканция, която си позволил през тази година, той не успял да усети много вкуса на лятото, защото целият сезон му бил пълен със снимки. За сметка на това миналото лято преминало за него в типичен отпускарски стил. Тогава двамата с приятелката му Радина Кърджилова били почти нонстоп с каравана на „Градина“, при това заедно с кучетата им. В тяхната компания, както и на своите приятели, влюбените актьори изкарали наистина незабравима почивка.

Попзвездата Кристина Димитрова също не крие, че лятото е любимият й сезон не само заради това, че е зодия Лъв и празнува през юли, а и заради страхотните морски купони, които се вихрят тогава. „Най-хубавите ми лета обаче са през зимата, когато съм ходила в някои екзотични страни, с палми, горещ пясък и море. Много е приятно да си някъде на топло, когато в България е студено, и да се озовеш сред слънце, море, купони, фиести - това са незабравими моменти!“, споделя изпълнителката на „Вечен празник“. Тя признава, че в Доминиканската република е била в центъра на едни от най-големите купони и карнавали. Другите й любими горещи дестинации са Куба, Маями и Коста Рика. Певицата е очарована от това, че хората там са без задръжки, всеки се отпуска и купонясва на макс и всеки може да танцува с всеки, при това без помощта на алкохол. „Хората умеят да се отпускат и да се забавляват, докато българинът се тежкарее и трудно се отпуска, трябва да пие алкохол, за да започне да танцува и да му стане весело“, смята звездата. Кристина си спомня, че една от най-незабравимите й летни вечери била в дискотеката на група „Хот чоклит“ в Маями, където се видяла и с част от бандата. Това лято атрактивната изпълнителка изкарала главно на нашето Черноморие, но не съжалява, защото успяла да съчетае участията си с почивка на плажа. Тя споделя, че като плажовете, които имаме в България, няма почти никъде по света и трябва да ги пазим, за да останат все така хубави.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица