Петима полицаи се гаврят с възрастен човек

Възмутен очевидец изпрати видеоклип до Нова телевизия, в който се вижда как петима полицаи се гаврят с възрастен човек.

Кадрите показват органите на реда подритват мъжа, увиват го с тоалетна хартия, слагат му антена и го снимат с телефоните си. Цялата гавра продължава около 10 минути, преди човекът да бъде откаран в неизвестна посока с патрулка.

"Здравейте! Случката се разиграва на 06.09.2015 около 4:30 сутринта. Петима полицаи, на територията на 3-то РПУ, се гавреха с някакъв човек. Не знам каква е предисторията, но това, което се случи, е безумно. Докато мъжът седи на земята, полицаите го подритваха, закачаха някакви неща по него, сложиха му антена, увиха му главата с тоалетна хартия и го снимаха с телефоните си, гавреха се с него и се забавляваха повече от 10 минути, преди да го откарат с патрулката. Това наистина илюстрира нивото на МВР в момента", коментира сигнализиралият.

От МВР отговорят на Нова телевизия, че е трудно да дадат отговор в неделя, когато екип на медията се свързва с тях. Ще преценят дали да направят проверка, след като видеото се излъчи. При проверка, ако има виновни, ще се преценят и наказания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини