Ръководството на ГЕРБ в Плевен регистрира първа партията за местните избори

Със заявка за поредна победа на изборите ГЕРБ се регистрира в Общинската избирателна комисия (ОИК) – Плевен. Заедно с областния координатор на партията Владислав Николов и общинския председател на ГЕРБ Мартин Митев на регистрацията присъстваха Любка Костова, Владислав Монов, Красимир Трифонов, Станислав Петков и Христослав Михайлов от ГЕРБ. Това съобщиха от пресслужбата на ГЕРБ.

„ Ние сме отговорна партия. Ще регистрираме отговорни и достойни хора, които ще работят за решаване на проблемите на Плевен и региона, за да не се върне онази ситуация на безвремие, продължила цели 12 години. Тогава, спомняте си, никой не споменаваше Плевен с нищо добро”, каза след регистрацията областният координатор на партията Владислав Николов.

„Плевен може да се гордее с един хубав площад, с това, че е единственият град с 40 нови тролеи. Имаме и почти завършено ново депо. В общината се работи по европейските програми много активно и ще продължи да го прави. В Плевен предстои ремонтът на пеещия фонтан, спомен от нашето детство. Това са все неща, които се случиха благодарение на това,че имаме отговорни хора, които мислят и работят за града и които са готови да вложат цялата си енергия в това този град да бъде по-хубав, по-уютен и по-красив и всички ние да се гордеем, че сме плевенчани”, допълни Николов.

По думите му, ГЕРБ отново ще разчита на прекия контакт с хората. „Ние говорим с хората, представяме ясни политики и изпълними цели”, категоричен бе областният координатор на ГЕРБ-Плевен. Николов допълни, че регистрацията на ГЕРБ като първа политическа сила в ОИК е заявка, че ГЕРБ за пореден път ще бъдем първенец в Община Плевен. „Вярваме, че жителите на Общината са убедени след четиригодишния ни мандат, който изтича, че ние знаем, можем и живеем с проблемите на хората. Не случайно има видими резултати за община Плевен”, посочи Владислав Николов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини