Пияна девойка нацели полицейска патрулка с мерцедес в Слънчев бряг

Две красавици от Ямбол, отседнали да летуват в Слънчев бряг, разиграли истински среднощен екшън в курорта. Те се опитали да се доберат до хотела си с луксозен мерцедес, който карали последователно, но накрая се блъснали в полицейска патрулка - и то в момент, в който ченгетата били вътре.

Пияна ямболлийка била спряна за проверка от полицаите в Слънчев бряг, час след полунощ. Ченгетата се впечатлили, като забелязали, че автомобил, марка "Мерцедес A 170" криволичи неестествено в района на спирка "Палма". Спрели водачката - Р. Р. и я проверили за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1. 33 промила. Полицаите посъветвали младата жена, която летувала в комплекса, да повика някого, който да прибере мерцедеса до хотела.

20 минути по-късно полицаите паркирали патрулката си в близост до хотел "Карлово". Внезапно мощен удар ги разтресъл. Оказало се, че същият мерцедес, но с друга водачка зад волана - 25-годишната С. А., ги ударил отзад.

Младата дама, която явно се притекла на помощ на приятелката си, била неправоспособен водач. Жената също е от Ямбол, а при проверка за алкохол, дрегерът отчел 1. 05 промила. Кръвна проба С. А. отказала да даде.

По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини