Ден на отворените врати в МЦ "ОКСИЛАЙФ-СОФИЯ"

На 16.09.2015г. от 18.30 специално за всички жени!

Заповядайте през септември всички: майки, съпруги, приятелки, бременни и девойки, жени в зряла възраст и направете своя ежегоден профилактичен преглед в медицински център "Оксилайф–София"!

Възползвайте се от 50% намаление от /90 лв. на 45 лв./ на преглед на уникален триизмерен ултразвуков скенер, ехографска система с томографска приставка за диагностика на млечна жлеза ACUSON S2000-ABVS на фирма SIEMENS. Първата в света ултразвукова система на 3D- визуализиране и диагностика на млечна жлеза. Методът е подходящ за ранна диагностика както при млади жени, бременни и кърмачки, така също и за жени в зряла възраст. Само на 16.09.2015 от 18.30 часа всички посетили центъра ще могат да присъстват на изключително интересна беседа, подготвена от д-р Катерински , н.с.1 ст. - с дългогодишен опит по ултразвукова и рентгенова диагностика на млечната жлеза, бивш началник на клиника по Образна диагностика при СБАЛО, гр. София. Всички вие ще получите отговори на въпроси, свързани с тази коварна болест и бич на 21 век - рак на гърдата, в изключително приятната обстановка в най-новия и модерен Медицински Център „Оксилайф- София” на по чаша кафе и сладки. Единствено тогава може да закупите неограничен брой ваучери с 50% намаление, включващи: преглед с осигурено качество на този високотехнологичен УЗ апарат от най- ново поколение.

Ваучерите ще могат да бъдат използвани до края на 2015 г. чрез предварително записване на тел:024940800; 0888988870.

Адрес на МЦ „Оксилайф-София”: 1404 София ж.к . „Манастирски ливади-Б”, бл. 65, сграда ”ЕВРОЦЕНТЪР”.

И нека никога не забравяме, че нищо не е по- важно от нашето здраве, а именно ранната профилактика и диагностика могат да ни избавят от редица проблеми. Нека здравето е нашият приоритет,за да сме щастливи не само ние, а и хората, които ни обичат.

www.oxylife-sofia.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве