НордСтудео – свободно общуване в скандинавските страни, Холандия и Белгия

НордСтудео е първата в България частна школа, организираща обучение по норвежки, шведски, датски, нидерландски и фински език. От самото си създаване през 2001 г. НордСтудео се утвърждава като водещ образователен център, който привлича желаещите да постигнат качествено образование и професионална реализация в скандинавските страни, Холандия и Белгия.

НордСтудео следва най-новите образователни системи за Германската езикова група. Индивидуален подход към всеки курсист допринася за свобода на общуване в новата езикова среда. Обучението по норвежки, шведски, датски, нидерландски и фински разделено в 3 или 4 нива. След успешното завършване на всяко ниво курсистите получават сертификат, който гарантира пред работодателите в България висококачествена подготовка в една от най-ценните езикови групи за международната бизнес среда.

НордСтудео работи с висококвалифицирани преподаватели по скандинавските езици и нидерландски. Курсистите могат да разчитат на разговорни курсове, също и така и на специализирани би индивидуални уроци с доказани специалисти по скандинавистика. Поради големия интерес школата провежда и дистанционно обучение за тези, които не живеят в София или нямат възможност да посещават занятията.

Адрес за записване и провеждане на занятията:

София, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 145

E-mail: [email protected], [email protected]

Телефон: + 359 (2) 963 17 65, + 359 (0) 89 330 61 94

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование