Ангела Меркел: Стабилното германско правителство е от решаващо значение за ЕС

Хакери ужилили хазната с над 20 млн. лв. от горива Престъпна група от румънци и македонци манипулирала системите на Агенция “Митници”

Микробус падна от мост на източния изход на Велико Търново Возилото се е "приземило" от 5 м височина

Над 41 млн. лв. ще бъдат вложени в ремонт на знакови градски пространства в София

Д-р Нигяр Джафер: „Корупция” е прекалено всеобхватна тема за вот на недоверие

Лиляна Павлова: Отношенията на ЕС и Турция са изключително важни за България

Откриха обновената база на Комплексния онкологичен център в Стара Загора

Красимир Вълчев: Няма да се отменя учебната програма по история за 10-и клас

Йоханес Хан: Сърбия и Черна гора ще са следващите, които ще влязат в ЕС

Пробив в медицината – кръвен тест открива рак Експерименти с 1005 пациенти показали 70% успеваемост

Джеймс Матис: САЩ са изправени пред нарастващи заплахи от Китай и Русия

За улеснение на домакинствата ЮЗДП разкри 8 централни склада за дърва

Вдигат 5-звезден хотел в центъра на София Ще се намира на Солни пазар на мястото на бившия цирк

Скандалджията Кириос: Григор е силен, ще е тежко

Със 100-те родопски гайди откриха изложение в Берлин Включват мярка за напояване в Програмата за развитие на селските райони

Имунобор кидс сироп – лъжичка вкусно здраве

Специално проведено проучване при деца, често боледуващи от белодробни инфекции, показва, че тези от тях, които са получили сироп с Бета глюкан, са боледували значително по-рядко в сравнение с тези, получили сироп с витамин С. Авторите на проучването са доказали, че Бета глюкан сироп има и профилактичен ефект при белодробни инфекции в детска възраст. Лабораторните показатели също показват значителен ефект върху клетъчния и хуморален имунитет.

Имунобор кидс сироп, мощният имуностимулатор на фирма Борола, създаден специално за най-малките, е единственият сироп на нашия пазар, съдържащ Бета глюкан. В една чаена лъжичка (5 ml) от него има 30 mg високопречистен (93%), микронизиран и патентован Бета глюкан с доказан механизъм на действие. Бета-глюканите са признати за своеобразна революция в медицината. Съдържащият се в Имунобор кидс сироп патентован Бета глюкан е изключително ефективен за подсилване на имунната система на децата и укрепване на естествената способност на организма им сам да се пребори с причинителите на заболявания. Той засилва активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми, стимулира производството на имунни тела, има директен антимикробен ефект върху редица микроорганизми, повишава локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревната и пикочна система.

Имунобор Кидс сироп има и редица други предимства, които и родители, и деца веднага оценяват. Всичко в производството му е създадено с мисъл за удобството на родителите и вкуса на най-малките. Затова Имунобор Кидс сироп има вкус на натурални диви ягоди, които децата харесват. Употребата му е много удобна – по една или две лъжички само веднъж дневно. Приема се директно, или в топла напитка. При деца до 8 години – по 1 чаена лъжичка (5 ml) дневно, при деца над 8 години – по 2 чаени лъжички (10 ml) дневно.

Фактът, че това е 100% естествен продукт, с патентована активна съставка носи абсолютна сигурност за безопасност и липса на нежелани ефекти. Прави го подходящ за дълготрайна употреба през цялата година. Родителите, чиито малчугани имат автоимунни заболявания, оценяват изключително високо възможността той да се използва и при алергични деца.

Давайки Имунобор кидс сироп на нашите деца, можем убедено да кажем: Сбогом горчиви хапчета! Сбогом вируси и бактерии!

Imunobor е търговска марка на фирма Борола. За консултация с детски специалист можете да се обърнете към клиника „Борола”, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел. : 02/ 983 62 03, E-mail: office@borola.com ; Научете повече на www.imunobor.com и www.imunitet.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.