Имунобор кидс сироп – лъжичка вкусно здраве

Специално проведено проучване при деца, често боледуващи от белодробни инфекции, показва, че тези от тях, които са получили сироп с Бета глюкан, са боледували значително по-рядко в сравнение с тези, получили сироп с витамин С. Авторите на проучването са доказали, че Бета глюкан сироп има и профилактичен ефект при белодробни инфекции в детска възраст. Лабораторните показатели също показват значителен ефект върху клетъчния и хуморален имунитет.

Имунобор кидс сироп, мощният имуностимулатор на фирма Борола, създаден специално за най-малките, е единственият сироп на нашия пазар, съдържащ Бета глюкан. В една чаена лъжичка (5 ml) от него има 30 mg високопречистен (93%), микронизиран и патентован Бета глюкан с доказан механизъм на действие. Бета-глюканите са признати за своеобразна революция в медицината. Съдържащият се в Имунобор кидс сироп патентован Бета глюкан е изключително ефективен за подсилване на имунната система на децата и укрепване на естествената способност на организма им сам да се пребори с причинителите на заболявания. Той засилва активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми, стимулира производството на имунни тела, има директен антимикробен ефект върху редица микроорганизми, повишава локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревната и пикочна система.

Имунобор Кидс сироп има и редица други предимства, които и родители, и деца веднага оценяват. Всичко в производството му е създадено с мисъл за удобството на родителите и вкуса на най-малките. Затова Имунобор Кидс сироп има вкус на натурални диви ягоди, които децата харесват. Употребата му е много удобна - по една или две лъжички само веднъж дневно. Приема се директно, или в топла напитка. При деца до 8 години - по 1 чаена лъжичка (5 ml) дневно, при деца над 8 години – по 2 чаени лъжички (10 ml) дневно.

Фактът, че това е 100% естествен продукт, с патентована активна съставка носи абсолютна сигурност за безопасност и липса на нежелани ефекти. Прави го подходящ за дълготрайна употреба през цялата година. Родителите, чиито малчугани имат автоимунни заболявания, оценяват изключително високо възможността той да се използва и при алергични деца.

Давайки Имунобор кидс сироп на нашите деца, можем убедено да кажем: Сбогом горчиви хапчета! Сбогом вируси и бактерии!

Imunobor е търговска марка на фирма Борола. За консултация с детски специалист можете да се обърнете към клиника „Борола”, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел. : 02/ 983 62 03, E-mail: [email protected] ; Научете повече на www.imunobor.com и www.imunitet.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве