Спипаха вандал, повредил коледната украса в Аксаково

Лиляна Павлова за българското европредседателство: Мисията е изпълнена успешно

Наградиха доблестни деца, намерили и предали чантичка с документи и 1000 лева Петокласниците получих грамоти от директора на полицията във Велико Търново

Теменужка Петкова: Газоразпределителната инфраструктура в България ще се развива, ако има икономически интерес

Експерт прогнозира: Професията оператор на кол център ще се трансформира в оператор на робот

Търсят тяло на бебе, родено вчера в Кърджали, източват „Водното огледало“

Републиканските пътища в Сливенска област – проходими при зимни условия

Благодетели дариха 1100 лв. за изграждане на паметник на ген. Сава Муткуров в Търново

Комисар Мария Габриел с престижна награда „Талант в политиката 2018“

Тировете с дестинация България, влизащи от Турция, няма да бъдат пренасочвани през Лесово – Хамзабейли

Иван Тотев: Никога не е имало идея да се разфасоват прасета в центъра на Пловдив

Петър Петров от „Юлен“: Дружеството няма никакви кредити към Първа Инвестиционна Банка или други български банки Поради некоректността на журналистите от Икономедиа, концесионерът на ски зона "Банско" повече няма да отговаря на въпроси, задавани от изданията на тази медийна група

Откриха близо 700 литра нелегален алкохол по обява в Интернет

Клуб „Активна сигурност“ организира коледен празник за деца от домове в Пловдивско Кампанията е под надслов "SOS - Грижа без граници"

Запален комин обгази пенсионерка

Пътят за “Виница” готов до седмица

Укрепването на свлачището по пътя за варненския кв. “Виница” ще приключи в първоначално обявения срок – до средата на септември. Това стана ясно след последната инспекция на обекта.

420-метровият участък пропадна в началото на тази година, а веднага след това бе затворено едното платно, за да се избегнат инциденти. Общината извърши проучване и проектиране на укрепителните дейности, а ремонтът започна през месец май.

Началото на строителните дейности наложи пълно затваряне на трасето. Това от своя страна предизвика претоварване на пътя за “Златни пясъци”, тъй като живеещите във “Виница” сега го ползват като единствена алтернатива за достъп до квартала си.

Неудобство изпитаха и пътуващите от Варна за “Албена”, Балчик, Каварна и Шабла, тъй като трябва да избират или да минат през курорта “Златни пясъци”, който в активния летен сезон не е предпочитан маршрут, или да заобиколят през село Каменар.

До момента са положени канализация и водопровод и са набити над 200 пилота, които на практика ще укрепят зоната. Организирано е извеждането на дъждовните води в дерето. Възможно е част от довършителните дейности, като оформяне на тротоари, да се правят след отваряне на пътя.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.