22-годишен без книжка се уби при катастрофа край Исперих (снимки)

22-годишен без книжка загуби живота си след катастрофа в Разградско, съобщиха от полицията. Младият мъж се ударил в крайпътно дърво в село Малко Йонково, след което колата му "Рено Меган" се преобърнала на пътя.

Сигналът за трагедията е подаден на тел.112 около 2 часа във вторник. Неправоспособният А.М. от село Лудогорци е бил откаран в тежко състояние в болницата в Исперих, където починал.

4-годишно дете получи открита фрактура на левия крак, след като било ударено от странично дясно огледало на преминаващ "Форд Ка" в село Брестовене. Инцидентът е станал към 17ч в понеделник. Колата била управлявана от 28-годишния Е.К. от Кубрат, който не съобразил скоростта с видимостта на улицата и блъснал внезапно изскочилото на пътя момче. Детето е настанено в болницата в Разград.

При друг инцидент неправоспособен и пиян блъсна пешеходец с мотор неуставена марка в поповското село Дриново около 20,30 ч в понеделник. Р.М. (35 год.) управлявал незаконен мотопед в селото, когато насмел движещ се отстрани на платното 32-годишен пешеходец. При удара той получил фрактура на тазобедрени кости и е настанен за лечение в болницата в Търговище. Пробата на водача на мотора показала, че е управлявал с 1,85 промила алкохол. Той е задържан в полицията в Попово.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони