Цветан Цветанов проведе работна среща с областните координатори на ГЕРБ от цялата страна

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с областните координатори на ГЕРБ от цялата страна. По време на срещата бяха разяснени детайли от подготовката за официалното представяне на кандидатите за кметове на ГЕРБ, което ще се състои в зала „Арена Армеец“ тази неделя. Освен това беше обсъдена готовността на структурите на ГЕРБ за предстоящите местни избори по места.

“ГЕРБ се готви за десета поредна изборна победа, структурите ни са мобилизирани, а резултатите там, където управляват кметове на ГЕРБ са видими за всички. Целим да надграждаме успехите си и да постигнем еднакво развитие за всички региони. От месеци сме готови с подготовката, за да не влияе това на политическия живот, както в парламента, така и по места. Това е силата на ГЕРБ – познаваме кандидатите си за кметове на кметства и кметове на общини, познаваме общинските съветници, които издигаме, и сме убедени в качествата им като хора и професионалисти“, подчерта Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ заяви, че кандидатите на партията имат ясна визия за целите, които си поставят. „Погледнете какво се случва във Варна, погледнете какво се случва в Стара Загора, в Казанлък, в Златоград, в Бургас, в София, в Благоевград, в Силистра, в Плевен. Ние сме с амбицията не само да затвърдим тези си позиции, но да направим ясна промяна в Монтана, в Хасково, в Сливен, да направим ясна промяна в Кърджали, да направим ясна промяна в Търговище, в Разград, в Шумен, във Враца и във Видин”, посочи още Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини