Георги Гергов към пловдивските антифашисти: Сега отново е нашата битка!

"Вие, които сте в основата на тази партия, които сте градили България, знаете, че сега е нашата битка и трябва да отстоим позициите си", с тези думи градският и областен лидер на БСП-Пловдив Георги Гергов се обърна към десетките антишафисти, партизани и участници във Втората световна война от региона, събрали се в навечерието на Девети септемвли да отбележат 71-годишнина от победата над фашизма в България.

"Споменът и благодарността към делото на антифашистите ни събира и тази година и ни мотивира да продължаваме напред. А напред означава да върнем достойнството на българите", допълни Гергов, който е кандидатът на "червените" за кмет на Пловдив на предстоящите местни избори.

Те също не бяха подминати от лидера на социалистите под тепетата, който призова съпартийците си към пълна мобилизация. "В навечерието на тези толкова важни за страната ни местни избори всеки от нас трябва да даде най-доброто от себе си и да докаже, че БСП е партията на народа. БСП винаги е била за справедливост и за хората. И сега каузата на нашата партия е за България и българите. БСП има най-важната задача в тази трудна ситуация - да не изоставя народа си", каза още Георги Гергов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини