Стоичков яхна златен хамър

Христо Стоичков очевидно добре прекарва годините след футбола. Той не се спира дълго на едно място и постоянно обикаля между България, Испания и Маями, като и на трите места има свои жилища. Напоследък Камата е особено активен в социалната мрежа Инстаграм, където публикува снимки от заниманията, които върши, пише "България днес".

Ицо се изфука с уникален по рода си позлатен хамър. Не става ясно обаче дали футболната ни легенда е собственик на мощното возило, или просто се е щракнал до него.

"Който си има златни обувки и златна топка, си има златна кола!", написа Стоичков под кадъра. Преди няколко дни той игра голф в Испания. След това пък голмайсторът на "Барселона" от близкото минало разпусна на океански риболов с яхта. Камата се похвали със завиден улов от почти еднометрови риби, които впоследствие сам сготвил.

Ицо отдавна има афинитет към лова и риболова. У нас той хваща пушката в ловното стопанство "Елен", когато е на гости в Етрополе при своя добър приятел Емил Димитров. По времето, когато бе треньор в Южна Африка, Стоичков си организираше сафарита в саваната.

И докато Ицо псуваше италианския рефер Жоел Киню в новото предаване на Башар Рахал, то майката на футболиста хвърляше огън и жупел по време на селски мач. Леля Пенка напопържи съдията Георги Кабаков, пратен да свири мач на нейното село Ясно поле.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт