Tелохранител на Братя Галеви влиза в политиката

Личният телохранител на Пламен Галев – Георги Градевски-Конъна, ще става депутат, издадоха от родното му село Самораново, пише вестник „Струма”. Инициативен комитет, в който влизат собственикът на клиб по трибой в Дупница Роберто Петров и футболиста на ФК „Марек” Еньо Кръстовчев, издига кандидатурата на Конъна за независим общински съветник.

Георги Градевски и негови приближени вече агитират младежите в селото да гласуват за него. Обещава им спортни площадки и работа. Негови близки потвърдиха, че ще се кандидатира на предстоящите избори за общински съветник.

Градевски бе подведен под съдебна отговорност по мегаделото на братя Галеви за организирана престъпна група заедно в Владимир Ангелов-Стъклето о Апостол Чакалов-Тоци. Лежа 9 месеца в следствения арест на НСС. Осъден беше за 6 месеца пробация по друго дело – за нанесен побой над 19-годишен младеж в дупнишката дискотека „Фейсис” през 2008 г.

Неговите авери Тоци и Стълето излежаха по 4 години затвор в затворническото общежитие в Самораново за участие в организирана престъпна група и вече са на свобода. Босовете Пламен Галев и Ангел Христов се покриха в деня, в който научиха, че трябва да търкат нара в затвора, и оттогава се водят в неизвестност, въпреки че са обявени за издирване и от Интерпол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони